HYMYILEVÄ ELÄMÄ

22.6.2016Paita - Bikbok | Housut - Dr. Demin | Kengät - H&m | Aurinkolasit - Lindex | Kello - Daniel Wellington

Tiedättekö sen tunteen kun vaan alkaa miettiä millainen sun tämän hetkinen elämäntilanne on ja kuinka hyvin asiat oikeastaan ovatkaan. Pieni hymy tulee kasvoille ja arjen murheet, jotka tuntuivat hetki sitten niin suurilta haihtuvat ilmaan. 

Musta on välillä hyvä pysähtyä miettimään niitä elämän isoimpia ja tärkeimpiä asioita, sillä asiat voisivat olla paljon huonommin. Ja kun mä mietin mitä mun elämään kuuluu nyt, en ehkä voisi olla tyytyväisempi tai paremmassa tilanteessa. Viime vuosina on tapahtunut tosi isoja asioita, jotka ovat liikuttaneet mua eteenpäin. Näitä ovat esimerkiksi onnellinen parisuhde, valmistuminen, Nasu ja viimeisimpänä ehkä suurin juttu eli asuntolaina. Unohtamatta tietenkään ihania ystäviä, työpaikkaa, hyviä perhesuhteita ja paljon kaikkea muuta. Kaikki tuntuu olevan kohdallaan ja elämä niin sanotusti hymyilee!

"Be in love with your life. Every minute of it"

Näihin tunnelmiin, ihanaa iltaa kaikille 

4 kommenttia

 1. Välillä on todellakin hyvä keskittyä pohtimaan sitä että miten hyvin asiat voivatkaan olla. Kiva kuulla, että sulla meneen noin kivasti :)

  Kiva asu sulla muuten, harmaa ja musta sopii kyllä aina yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Niin tosiaan kannattaa!

   Poista
 2. Ihana tuo toppi! :) Välillä on hyvä pysähtyä miettimään nimenomaan niitä positiivisia asioita, koska herkästi tulee ajateltua niitä huonompia. Loppujen lopuksi elämässä on paljon ihania pieniä asioita, mitä ei huomaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on kyllä just noin! Välillä tulee unohdettua miten hyvin kaikki on, kun keskittyy liikaa niihin epäkohtiin.

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.