JUHANNUS KUULUMISIA

26.6.2016

Juhannus alkaa olla ohitse ja mun oli aika avata kone parin päivän tauon jälkeen. Halusin pitää koko juhannuksen tietokone vapaana ja teki kyllä ihan hyvää! Vietettiin juhannusta tänä vuonna ihan vaan täällä Aurassa, vaikka suunnitelmissa olikin ensin vuokrata porukalla mökki. Oli kyllä tosi kivaa ja sää oli tosi mahtava! Mun juhannukseen kuului mm. paljon hyvää ruokaa, pihapelejä, naurua, soutelua, auringonlaskun katselua järven rannassa, hyvää musiikkia ja ystäviä. Ihanan rento ja onnistunut juhannus on siis takana ja ensi vuonna taas ehkä jotain erilaista luvassa! Toivottavasti myös teillä on ollut onnistunut  juhannus! Ja vielä vähän myöhässä, hyvää juhannusta kaikille 

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia ♥ Ja hamppari näyttää supernamilta! Vaikuttaa muutenkin olleen kiva juhannus siellä päin ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :') Joo oli kyllä tosi hyvää! Tekee pahaa katsoa noita burgeri kuvia, tulee kauhea nälkä! Ja oli kyllä tosi kiva juhannus.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kivan oloinen juhannus muutenkin <3 Osaat kuvata tosi hyvin :) Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä ja parin viimeisimmän postauksen kuvat on muokattu lightroomilla. Latasin sen kuukauden ilmaisen kokeiluajan ja nyt olen ihan rakastunut! En osaa vielä tosiaan käyttää kunnolla, mutta harjoitus tekee mestarin. Pakko ostaa ohjelma itselle ilmaisen kuukauden jälkeen, en enää osaa olla ilman!

   Poista
 3. Selailin tätä sun blogia vähäsen ja oli pakko liittyä lukijaks, sulla on tosi ihana blogi! :--) Ja en tiennykkään, että lightroomia saa kokeilla kuukauden ilmaiseks... Oon pitkään miettinyt sen tai photoshopin lataamista, ehkä nyt on pakko kokeilla. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa kuulla että tykkäät <3 Joo sen saa tosiaan kokeiluun kuukaudeksi, mutta tässä on huonona puolena se että kun sen lataa niin ei osaa olla enää ilman! :"D Ihan mahtava ohjelma kyllä on!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo oli kyllä tosi rento ja hauska viikonloppu! :)

   Poista
 5. Hyvää myöhäistä juhannusta myös sulle! Ihania kuvia, tuo ensimmäinen kuva oikein vangitsee katseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mä tykkään siitä myös jotenkin erityisen paljon :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.