SUIHKUSAIPPUA RAKKAUTTA

15.6.2016

Mun sisko snäppäsi mulle muutama päivä sitten suihkusaippuasta, joka tuoksui niin herkulliselta että sitä olisi voinut melkeinpä syödä. Kuulosti mun korviin sen verta hyvältä, että oli pakko päästä itsekkin tämä kokemaan. Kyseessähän on siis Palmolive Gourmet Chocolate Passion niminen suihkusaippua. 


Suihkusaippua sisältää kosteuttavaa kaakaouutetta ja itse ainakin rakastuin ihan täysin tämän valloittavaan tuoksuun. Testasin tätä eilen ensimmäistä kertaa ja voi vitsit mikä tuoksu valtasi suihkuhuoneen! Tuntui vähän siltä, että olisi pessyt itsensä suklaalla. Hah! En tiedä onko nämä ollut jo kauan kaupoissa, mutta itse kuulin tästä nyt ensimmäistä kertaa. Onko monille tämä jo tuttu tuote?


'

Hyvän tuoksun lisäksi tuote jättää ihon myös pehmeän tuntuiseksi ja suklaan tuoksu jää ihanasti iholle. Huomasin nimittäin kasvoja rasvatessa, että kädet tuoksuivat ihan suklaalle! Hah, luulen että tämä taitaa olla vähän sellainen herkkusuiden suosima tuote... Nämä ovat muuten tällä hetkellä ainakin k-supermarketeissa tarjouksessa, joten kannattaa käydä hakemassa testiin jos ei ole tuttu tuote vielä! 

8 kommenttia

 1. Oijoi nyt kuulostaa niin hyvältä että on pakko testata <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla :)

   Poista
 2. Toinen samanlainen tuote on Herbinan kaura-suklaa kuorintavoide. En voi käyttää noita suklaalle tuoksuvia tuotteita koska ne tuoksuu niin houkuttelevalta että olis varmaan pakko käydä ostamassa suklaata aina kun oon käyttänyt niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuullostaa hyvältä! Hahah toi taitaa olla kyllä näiden huonopuoli :'D

   Poista
 3. Toi on kyllä niin ihana suihkusaippua! Mulla on ton lisäksi vielä ne vaniljan ja mansikan tuoksuiset putilot, mutta kyllä suklaa vie aina voiton. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! <3 Oi, vanilja ja mansikka kuullostavat myös hyviltä!

   Poista
 4. Mä ostin myös tän, mansikan sekä vanilijan tuoksuisen kokeiluun. Vanilja on ainaki myös hyvä, ku oon muutaman kerran jo kokeillut! :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan itsekkin kokeilla vielä myös mansikkaa ja vaniljaa! Kuullostavat myös tosi hyviltä :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.