DINING TABLE INSPO

7.7.2016

Näin Sara Ollilan blogissa ihan mielettömän hienon itse tehdyn ruokapöydän ja tuli heti sellainen fiilis että mäkin haluan tehdä itse! Meillä on tällä hetkellä vuosia vanha ruokapöytä mitä molemmat vihataan, mutta mentiinkin vahingossa ostamaan pari kuukautta sitten telkkari ruokailuryhmän sijaan... Meillä on J:n kanssa reilun viikon päästä yhteinen lomaviikko ja toivon että saataisiin tehtyä silloin tää projekti. Yleensä meillä on vaan sellainen ärsyttävä ongelma että suunnitellaan, mutta ei saada aikaiseksi toteuttaa. Mutta nyt oon kyllä niin fiiliksissä tästä koko ideasta, että uskon ja toivon tämän pääsevän toteutukseen asti!

Selailin eilen varmaan tunteja Pinterestissä mitä kauneimpia puisia ruokapöytiä ja mun into sen kun kasvoi! Oon myös pohdiskellut kauan pöydän sävyä ja nyt oon tullut siihen tulokseen, että siitä pitäisi saada sellainen harmahtavan ruskea. Jaloista haluaisin myös puiset ja aika paksut. Musta tälläinen itse tehty massiivinen puupöytä toisi meidän kotiin kivasti särmää! Alta löytyy Pinterestistä poimittuja inspis kuvia. Mitä mieltä te olette tämän tyylisistä pöydistä?

4 kommenttia

 1. Itse tykkään tosi paljon tuon tyylisistä pöydistä ja varmasti haluaisin jonkun tuollaisen joskus :). Varsinkin nuo, missä on metallijalat ovat mun suosikkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla että tämän tyyliset pöydät ovat myös sun makuun :) Metallijalat on kyllä kivoja mutta itse olen nyt kallistunut puisiin, vähän paksumpiin jalkoihin! Ja voihan jalat vaikka vaihtaa joskus jos alkaa kyllästyttämään!

   Poista
 2. Kunhan itse muutan pois porukoilta, aijon todellakin tehdä itse jonkinlaisen pöydän, ah rakastan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin rakastunut tälläisiin pöytiin <3 Ja kiva kuulla että myös sä oot innostunut näistä!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.