IN / OUT

6.7.2016

Koko viikkona on ollut jotenkin paljon puuhaa, enkä ole kerennyt avata konetta viikonlopun jälkeen. Hassua, koska ei mulla ole edes ollut mitään sen kummempaa ohjelmaa! Tai eilen kyllä tapahtui ihan paras juttu, nimittäin vaihdoin vihdoinkin mun romun autoni "uuteen". Niin mahtava fiilis! Mutta nyt itse aiheeseen, eli pitkästä aikaa on in/out postauksen vuoro. Mulla on tällä hetkellä mielessä niin kivoja juttuja mitä haluaisin itselleni hankkia ja kolme sellaista pääsi mukaan myös tähän postaukseen. Asunto ja auto tosin venyttävät tällä hetkellä mun kukkaroa niin paljon, että kaikki ihanat vaatehankinnat taitavat jäädä haaveiluksi... Ja vielä sellainen muistutus kaikille, että nämä alla olevat jutut ovat ihan vain mun omia mielipiteitä!
Kaikenlaiset aurinkolasit

Oon niin rakastunut kaikkiin aurinkolaseihin ja tekisi mieli hankkia paljon erimallisia ja värisiä arskoja kaapit täyteen. Mun silmillä ei ole ennen tätä kesää näkynyt muita kuin ruskeita pilottimallisia aurinkolaseja, mutta vihdoin rohkenin ostaa vähän erilaiset ja myös ottaa ne käyttöön. Eli multa löytyy niiden perus pilottien lisäksi vasta yhdet erilaiset, mutta lisää on varmasti tulossa. Erityisesti jotkut vaaleanpunaiset arskat olisi niin kiva hankkia!


Rennot housut

Oon nyt kesällä huomannut kaipaavani jotain rennompia housuja jalkaan, eikä multa löydy oikeasti muita kuin farkkuja! Jotkut ihanan rennot housut olisi kyllä kiva saada omaa vaatekaappia täydentämään sekä vaaleina että mustina. Vielä kun löytäisi jostain itselle istuvan mallin!


Uimapuvut

Uimapuvut! Täyttä rakkautta. Itseltä ei vielä tälläistäkään löydy, mutta kyllä mun täytyy vielä tänä kesänä yksi ostaa, jos vaan sopiva iskee silmään. Viimeksi mulla on ollut uimapuku päällä varmasti joskus ala-asteella, joten eikös olisikin jo aika!Niiteillä koristellut shortsit

Mun niittishortsit ovat päätyneet jo kauan sitten kirppiskassiin, eikä sellaiset vaan enää ole mun makuun. Muistan miten rakastunut olin joskus tälläisiin ja luin paljon ohjeita miten näitä pystyi tuunaamaan itse, vaikkei mulla koskaan toteutukseen päässytkään. 


Leopardikuosi

En tiedä oonko koskaan mikään jäätävä leopardikuosi fani edes ollut, mutta enää tämä ei iske sitten laisinkaan. Mulla taitaa olla säästössä vielä yksi toppi sekä huivi mitkä pitäisi kirppiskamoihin laittaa. 


Isot ketjukaulakorut

Tykkään jostain vähän massiivisemmista kaulakoruista, mutta isot ketjut eivät vaan miellytä enää omaa silmää. Tälläinenkin multa taitaa löytyä hopeisena tai on ainakin löytynyt, mutta ei ole ollut kertaakaan kaulassa, koska ei loppujen lopuksi edes sopinut mulle! Koruja tulee käytettyä kyllä tosi vähän muutenkin, mutta sirommat versiot miellyttävät kyllä nykyään enemmän.


Mitäs mieltä olitte näistä? Onko kukaan samoilla linjoilla mun kanssa?

10 kommenttia

 1. Oon samaa mieltä sun kanssa näistä kaikista! Itse olin myös tosi rakastunut niittishortseihin joskus ja yritin itsekin sellaisia tuunata :D

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla! Niittishortsit olivat kyllä joskus oikein kunnon hitti :D

   Poista
 2. Oon useammassa sun kaa samaa mieltä, etenkin leokuosista! Mä en oo ikinä sietänyt sitä mut multa itseasiassa löytyy mageet adidaksen kengät kyseisellä kuosilla ja ne on poikkeus.. :)

  https://miljahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo pienissä yksityiskohdissa leokuosi saattaa näyttää kyllä kivalta! :)

   Poista
 3. Samoilla linjoilla ollaan! Niittishortseja ja leokuosia tuli kyllä käytettyä pari vuotta sitten ihan tarpeeks. Leokuosi kyllä sopii joihinkin pieniin yksityiskohtiin ihan kivasti, mutta liika on liikaa :-D Munkin pitäis hankkia lisää aurinkolaseja, kun ne aina tuppaa menemään löysäks tai rikki haha, mut mäkin oon tosi ihastunut kaiken näköisiin ja värisiin arskoihin... :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiintiö tainnut tulla täyteen aika monilla näissä jutuissa! Mutta joo toi leokuosi yksityiskohdissa juttu on kyllä totta :) Aurinkolasit on kyllä niin ihania!

   Poista
 4. Omasta mielestä vain nuo aurinkolasit ja etenkin niittishortsit on todellakin IN!! Loput sitten sinne OUT- puolelle. Jokaisella toki on omat mielipiteensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietenkin kaikilla on omat mielipiteensä ja miksi tarvitsisi edes olla samaa mieltä kuin muut :) Mutta hei kiva kuulla että edes pari juttua löytyi myös sun in listalta!

   Poista
 5. käytätkö/ tykkäätkö leopardikuosista edes aurinkolaseissa, sillä niissä mä oon nähnyt kyseistä kuosia paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leokuosi voi näyttää kyllä ihan kivalta jossain yksityiskohdissa! En ole leokuosisia aurinkolaseja sen tarkemmin katsonut tai kokeillut, joten en osaa sanoa tykkäänkö vai en :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.