OUR BEDROOM

23.7.2016

Nyt olisi luvassa pitkästä aikaa vähän koti aiheista juttua! Mulla on ollut suunnitelmissa koko kodin esittely, mutta jotenkin musta vielä tuntuu etten halua esitellä sitä ihan vielä näin keskeneräisenä. Makkariin ollaan hankittu muutamia uusia juttuja ja se alkaa näyttämään pikku hiljaa valmiilta (uutta sänkyä lukuun ottamatta), joten sain ajatuksen esitellä sen erikseen teille. Makkarin kuvaaminen ei sitten ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin, sillä vähän laajakulmaisempi putki olisi ollut tarpeen ja valokin tuntui loppuvan kesken! Nooh toivottavasti näistä kuvista saa edes jotain selkoa millainen meidän makuuhuone on.Meidän sänky on sijoitettu oven puoleiselle seinälle, sillä toisella puolella on kaappirivistö, eikä sänky mahtuisi niiden viereen ainakaan yöpöytien kanssa. Sängyn yläpuolella on tauluhylly mikä ei mahtunut kuvaan ja siitä puuttuu vielä talut, joten päätin jättää sen kuvaamatta.  Uusi sänky on ollut myös kauan haaveissa, mutta eiköhän tällä vielä hetki pärjätä! Tämä kokovartalopeili tuli meille vasta pari päivää sitten. Huomasin tämän olevan Jyskissä niin hyvässä alennuksessa, että oli pakko mennä ostamaan! Lisäksi olen kaivannut muutosta asti makkariin peiliä, sillä eteiseen on todella ärsyttävä mennä peilailemaan vaatteita kun kaikki hiekat yms. tarttuvat jalanpohjiin... Peilistä heijastuva kori pitää sisällään Nasun leluja ja suunnitelmissa olisi maalata se valkoiseksi!
Yöpöytinä meillä on Ikeasta hankitut hemnes pöydät, mihin ollaan vaihdettu nupit. Mun yöpöydältä löytyy lamppu, koristekasvi, metallilankakori ja J:n pöydältä herätyskello ja taulu. Sängyn vieressä oleva matto on kyllä mun yksi suosikki sisustusjutuista. Tykkään siitä niin paljon! Kuvan nurkassa näkyy myös pieni pala Nasun petiä ja kaappien vierestä löytyy ovi mun vaatehuoneeseen. Vaatehuoneen erilliseen esittelyyn pääsee tästä

Tältä näytti meidän makkari! Olisin halunnut saada huoneesta sellaisen kunnollisen kokonaiskuvan, mutta se ei nyt oikein onnistunut mun 35mm putkella. Pieniä sisustusjuttuja, sekä kuvat tauluhyllyn tauluille pitäisi vielä hankkia, niin sitten alkaisi olla suunnilleen valmista. Mutta hei kertokaa mitäs tykkäsitte meidän makuuhuoneesta ja tästä postauksesta?

6 kommenttia

 1. Olipas ihanan vaalea, mutta kodikkaan näköinne makkari teillä ❤️ Sisustusaiheiset postaukset on aina ihan yksiä parhaimmista, joten lisää näitä ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kiva kuulla että sisustusaiheiset postaukset kiinnostavat!

   Poista
 2. Onpa kaunista ja ihanan valoisaa <3 toi matto on kyllä ihan mielettömän kiva! :)

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.