SUMMER MAKEUP FAVOURITES

13.7.2016


Oon suunnitellut jo niin kauan postausta mun kesällä käyttämistä meikeistä, mutta jostain syystä en ole vaan tehnyt sitä. Eli nyt olisi vihdoin sen aika! Kesällä tulee meikattua vähän vähemmän kuin muina vuodenaikoina ja itse ainakin haluan saada meikistä kevyen ja raikkaan. Nyt tulin esittelemään teille mun muutaman suosikki tuotteeni. 


Paksua meikkivoidetta ei tee mieli laittaa kasvoille lämpimänä kesäpäivänä ja mun ehdoton suosikki on kevyempi Lumenen cc -meikkivoide. Tästä tulee ihanan luonnollinen, kevyt ja raikas lopputulos ja pieni suojakerroinkin löytyy. Itse käytän tätä sävyssä light. Meikkivoiteen alle ainakin mulle ihan pakollinen tuote on primeri ja tällä hetkellä oon tykästynyt ihan täysin Lumenen beauty base moisturizing & illuminating primeriin. Tuote on kosteuttava ja lisäksi se tuo iholle hieman hehkua. 


Tällä hetkellä mun lemppari huulituotteita ovat Nyxin soft matte lip creamit ja multa löytyy näistä sävyt cairo ja milan. Näissä on niin ihana kevyt koostumus ja hyvä pigmentti! Olen ihan myyty näille ja ovat olleet nyt mun eniten käyttämiä huulituotteita. Voisin ostaa näitä kaapit täyteen!


Aurinkopuuteri on kiva lisä kesäiseen meikkiin ja itse käytössä on Lumenen artic sun aurinkopuuteri sävyssä 1 päivän hehku. Olen tykännyt tästä tosi paljon, sillä sävy on sopivan luonnollinen mun kalpealle iholle, eikä ole liian oranssi. Lisäksi tuote on mattainen, eli glitteriä ei löydy mikä on itselle ainakin tärkeää! 

  
Kuten olen varmasti ennenkin täällä blogissa maininnut, mun lemppari peitevoide on tällä hetkellä Viva la divan peitevoide trio. Kesällä peitän silmien alusia myös paljon kevyemmin ja olen tykästynyt kovasti tuosta paletista löytyvään vaaleanpunahtavaan sävyy. Tuote peittää tummuuden luonnollisesti ja tykkään myös sen koostumuksesta. Kahta muuta sävyä olen käyttänyt näppyjen ja muiden ihon virheiden peittämiseen. Ripsivärinä oon käyttänyt nyt Maybellinen lash sensational ripsaria vedenkestävänä versiona. Itse tykkään kesäisin käyttää vedenkestävää ripsaria ja tämä on kyllä ollut hintansa arvoinen. Harjan muoto on hyvä, eikä siihen jää ärsyttäviä klimppejä. 

Tälläisiä tuotteita on käytössä mun kesämeikissä, mitäs tykkäsitte? Entä onko jollain samoja tuotteita käytössä?

Ps. Loppu viikko tulee muuten olemaan blogissa hiljainen, sillä lähden muutamaksi päiväksi Helsinkiin, eikä mulla ole konetta mukana. Seuraava postaus on varmaankin täällä vasta ensi viikolla!

4 kommenttia

 1. Lumene cc-meikkivoide on kyllä minunkin yksi kesän lemppari tuote, se on just sopivan kevyttä kasvoille ja suojakerroin on vielä plussaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla että cc-meikkivoide kuuluu myös sun suosikkeihin :) Ihan paras tuote kyllä!

   Poista
 2. Kiva postuas! Itse tykkään myös nyxin huulituotteista :)

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.