UNELMALAUKUT X5

21.7.2016

Ihmisillä on usein erilaisia asioita mihin tykätään panostaa vähän enemmän kuin muihin juttuihin. Jollain se on autot, vaatteet tai vaikka huonekalut. Mulla se on laukut. Laukkuihin tykkään panostaa enemmän kuin esimerkiksi vaatteisiin tai kenkiin ja ne on jotenkin vaan mun juttu. Mulla on tällä hetkellä jo muutama vähän laadukkaampi laukku ja vaikka vielä niiden hinnat ei pyöri missään tonneissa, niin tulevaisuudessa haluan alkaa säästämään myös näihin kalliimpiin niin sanottuihin unelmalaukkuihin. Se tunne on varmasti niin ihana kun on säästänyt kauan siihen ihan täydelliseen laukkuun ja on vihdoin mahdollisuus hankkia se itselle. Vitsit en malta odottaa sitä päivää kun tämä on mun kohdalla! 

Unelmalaukuista innostuneena kokosin teille kollaasin mun viidestä unelmalaukusta ja ne näyttävät tältä:

1. Prada Saffiano Lux Tote. Niin klassisen kaunis ja tyylikäs laukku, johon ei varmasti tule kyllästymään koskaan! Haluaisin tämän ehdottomasti mustan värisenä.

2. Givenchy Antigona. Mun suosiossa on eniten vähän isommat laukut, sillä tykkään kantaa usein mukana muutakin kuin pelkkää kukkaroa ja avaimia. Tämä on laukku mihin ehkä haluaisin säästää ensimmäisenä rahat kasaan ja vaikka tämä on myös mustana ihan mielettömän upea niin kallistun kuitenkin johonkin vaaleaan väriin. 

3. Chloé Drew. Ehkä mun suosikki pikkulaukku number one. Niin tyylikäs ja kaunis! Laukun muoto on myös niin ihana.

4. Saint Laurent Shopper. Haluasin ehdottomasti tälläisen todella simppelin perus shopperin ja tämä Saint Laurentin yksilö on kyllä yksinkertaisuudessaan ihan täydellinen. 

5. Céline Mini Belt Bag. Tämä laukku miellyttää niin paljon mun silmää! Se on yksinkertainen, mutta kivat yksityiskohdat tekevät siitä kuitenkin vähän erilaisen. Olen ihastellut tätä myös beigen värisenä, mutta musta vie silti voiton! 

Tältä näytti mun viisi unelmalaukkua! Ja kuten saattaa huomata mun maku on laukkujen suhteen tosi yksinkertainen, mutta tyylikäs. Kertokaa ihmeessä mitäs tykkäsitte? Entä onko jokin näistä laukuista jonkun muunkin unelmalistalla? 

8 kommenttia

 1. Nuo kaikki ovat niin upeita! Tuo Prada on myös yksi omista haaveistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! <3 Se on kyllä niin kaunis ja klassinen laukku!

   Poista
 2. Toi Prada on kyllä munkin todellinen unelma... Ja se tunne on tosiaan ihan mahtava! :D Ostin ensimmäisen unelmalaukkuni, Guccin Soho Disco Bag, pari viikkoa sitten ja kun postimies toi sitä, niin meinasin alkaa kiljumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mielettömän upea laukku! Voi että ihana, varmasti ihan mahtava fiilis <3

   Poista
 3. Jännää huomata, miten erilailla ihmiset käyttävät rahansa, mä nimittäin käytän tooosi suuren osan matkustamiseen ja monet kaverit shoppailee paljon omilla rahoillaan. Ihania laukkuja oot tähän kasannut ja on munkin listalla muutama ns. unelmalaukku, mut nähtäväks jää, jos ikinä raaskin ostamaan niin kallista laukkua. Mutta on se vaan niin, että kun vihdoin saa sen mihin on kauan säästänyt ja minkä eteen on tehnyt töitä, niin on se tunne niin mahtava, oli kyse sitten mistä vaan! :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kaikilla on ne omat juttunsa mihin halutaan laittaa rahaa vähän enemmän likoon :)

   Poista
 4. Aivan upeita kaikki, mutta tuo #2 erottui jotenkin joukosta *o*
  Millan kanssa olen myös ihan samaa mieltä! :D Mulla on esimerkiksi vain kaksi kertaa ollut merkkilaukku käytössä :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mun melkeimpä lemppari laukku noista! <3 Merkkilaukut jakaa kyllä paljon mielipiteitä ja joillekkin laukut on se juttu ja joillekkin ei. Mutta ei kaikki voi tietenkään samoista jutuista tykätä yhtä paljon kuin toiset! Ja miksi edes pitäisi :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.