UUSI KASVOJENHOITO SUOSIKKI - KASVOVESI

25.7.2016

Moikka ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Mulla oli tänään ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja oli kyllä niin hyvä fiilis päällä koko päivän. Loma teki kyllä tehtävänsä ja taas jaksaa tehdä hommia vähän paremmin! Ilmakin on mitä parhain, eli kokonaisuudessaan tämä maanantai on ollut todella kiva! Ja nyt itse postauksen aiheeseen:

Luin Annen blogista jutun kasvoveden tärkeydestä ja tuli heti sellainen fiilis että ehkä munkin pitäisi kokeilla! Kasvovesi on mulle tuotteena aika tuntematon. Joskus nuorempana olen omistanut ehkä pari erilaista kasvovettä ja siitä tulee ekana mieleen kuivattava ja voimakas litku mikä tuntuu inhottavalta kasvoilla. Eli mulla oli vaan ilmeisesti ollut aivan epäsopiva tuote käytössä omalle iholle. Nyt monen vuoden jälkeen päätin kokeilla kasvoveden käyttöä jokapäiväisessä kasvojen hoidossa ja täytyy sanoa että tykkään!


Mikä kasvoveden tarkoitus sitten on? Poistaa viimeisetkin epäpuhtaudet iholta, tasoittaa ihon pH-arvoa sekä kosteuttaa. Kasvovedellä puhdistetaan kasvot niiden pesun jälkeen, ennen rasvaamista ja itse huomasin sen tärkeyden hyvinkin nopeasti, sillä pesunkin jälkeen kasvovedellä kostutettuun vanulappuun jäi likaa. 

Anne esitteli postauksessaan Acon kosteuttavan ja rauhoittavan kasvoveden ja tuote kuullosti kyllä tosi hyvältä ja myös mulle sopivalta. Pienen googlailun jälkeen selvisi myös sen edullinen hinta, joten ei muuta kuin apteekkin ostoksille! Tuote on kosteuttavan ja rauhoittavan ominaisuuden lisäksi myös hajustamaton ja alkoholiton, eli sopivan mieto mun iholle. Olen käyttänyt tätä nyt päivittäin ja iho tuntuu paljon puhtaammalta ja raikkaammalta tämän käytön jälkeen. Lisäksi kasvorasva imeytyy paljon nopeammin. 


Vanhat ei niin kivat kokemukset kasvovedestä on siis selätetty ja tämä jää ehdottomasti käyttöön jokapäiväisessä kasvojen hoidossa! Onko kasvovesi monilla käytössä vai onko tuote yhtä tuntematon kuin mulle aikaisemmin?

2 kommenttia

 1. Kiitos paljon ystävällisistä sanoistasi ja blogini maininnasta tässä postauksessa! ♥ Mahtava juttu, että säkin löysit tuon huipputuotteen ja lisäsit sen ihonhoitorutiiniisi. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :') Tykkään tästä Acon kasvodestä kyllä ihan älyttömästi, eli isot kiitokset sulle!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.