HEINÄKUUN SUOSIKIT

4.8.2016

Tänään on ollut jotenkin niin syksyinen sää ja ollut ihan sellainen fiilis että nyt se kesä on sitten ohi. Olen kuunnellut tänään spotifyssä vain listaa nimeltä Suomen kesä tekee surulliseksi, katsellut sadetta haikeana ja vetänyt työtakin vetskarin kokonaan kiinni. Hahah, ehkä tämä ei ole vielä kuitenkaan kesän loppu ja niitä aurinkoisia lämpiä päiviä on vielä tulossa! 

Kalenteri on käännetty jo elokuun kohdalle, mutta palataan vielä hetkeksi heinäkuuhun. Kuukauden suosikkeja ei ole moneen kuukauteen blogissa näkynyt, joten nyt olisi pitkästä aikaa niiden vuoro! Tässä tulee mun viisi suosikkia viime kuulta:


Kesäloma. Yksi ehdoton suosikki ja tosiaan mun ihka ensimmäinen kesäloma koulujen jälkeen kun ei tarvitse tehdä töitä! Loma kesti pari viikkoa ja vielä yksi viikko olisi pitämättä. Yksi ihanimmista jutuista lomalla oli kiireettömät aamut kun sai syödä rauhassa kunnon aamupalan! Loma oli todella rentouttava ja voimia tosiaankin kerääntyi lisää. Nyt on ollut niin paljon virkeämpi olo töissä, kuin ennen loman alkua!


Bomber takit. Helsingin reissulta tarttui mukaan kaksi ohutta bomber takkia ja ne on ollut kovassa käytössä. Kuvassa näkyvän vaaleanpunaisen bomberin lisäksi multa löytyy myös musta. Ihan nappiostokset!


Käärmeennahkakuosiset kengät. Nämä viime kesänä hankitut valkoiset kengät on ollut heinäkuun ajan kovassa käytössä ja sopivat vähän asun kuin asun kanssa. Kengät saivat kärsiä viime vuonna (Nasu...), mutta kahden konepesun jälkeen niistä tulivat kuin uudet! 


Helsingin reissu. Ensimmäistä kertaa pääsin tutustumaan paremmin Helsinkiin ja rakastuin paikkaan kyllä ihan täysin! Oli kyllä ikimuistoinen pidennetty viikonloppu. Täytyy alkaa ehdottomasti varailemaan bussilippuja useammin tänne suuntaan!


Nudet huulet. Viime kuussa tuli tehtyä huulista usein aika nuden väriset ja kuvassa näkyvät kolme huulituotetta olivat eniten käytössä (Nyx Lip Smacking Fun Colors - 630 Pumpkin pie, Nyx Soft Matte Lip Cream - Cairo, Lumene Lipliner - 2). Kivaa vaihtelua kirkkaille punille!

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Tuo kuvassa näkyvä bomber on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana tää postaus! :-)

  explorar-el-mundo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla että tykkäsit :) !

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.