MOKKAHAMEESSA

10.8.2016


Moikka ja kivaa keskiviikkoa kaikille! Mä oon lähdössä ihan näillä minuuteilla auttamaan äitiä pariin REKO-tapahtumaan, mutta halusin tulla vielä nopeasti jakamaan ennen lähtöä teille asukuvat viime sunnuntailta.

Päältä löytyi ruskea mokkahame ja musta poolo, ihanan yksinkertainen mutta ei silti tylsä yhdistelmä. Asu oli mulla päällä tosiaan viime sunnuntaina Naantalissa ja kannoin takkia ihan turhaan mukana, sillä poolopaidan kanssa oli juuri sopiva. Mokkahameet eivät olleet yhtään mun mieleen kun niitä alkoi kauppoihin ilmestymään, mutta ihastuin niihin täysin pienen sulattelun jälkeen. Oman ruskean mokkahameen rinnalle olisi kiva saada myös joku vaalean värinen yksilö! Olisi kiva kuulla mitä piditte tästä asusta, tai vaikka mokkahameista ylipäänsä? Hot or not?


Paita - Gina Tricot | Hame - Gina Tricot | Kengät - Dinsko | Laukku - DKNY | Aurinkolasit - H&M 

6 kommenttia

 1. Ihana asu! Mulla on sama hame sinisenä ja se on niin hyvä päällä, farkkuset ei istu mulle yhtään mut toi on hyvä päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä tosi kiva hame :)

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus ja mokkahame sointuu mukavasti hiustesi vääriin :) Tykkäisin itsekin mokasta muuten, mutta valittettavasti se materiaali ei sovi yhtään yhteen mun ihon kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau kiitos paljon <3 Voi ei harmi kuulla!

   Poista
 3. Tuo hame on kyllä upea! Ja ihania kuvia :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.