NEW HOME ITEMS X 3

18.8.2016

Moikka kaikille! Mun oli tarkoitus tehdä tämä postaus jo alku viikosta, mutta olen ollut kuumeessa, eikä voimat ole riittäneet kuin sängyssä makaamiseen. Vasta tänään olen jaksanut olla edes hieman jalkeilla, mutta aika voimaton olo on vieläkin. Pöytäkoneen äärellä istuminenkin tuntui jotenkin tosi raskaalta, joten muokkasin nopeasti kuvat, latasin ne nettiin ja siirryin sitten läppärin kanssa sänkyyn. Huomenna ajattelin kuitenkin palata töihin, mutta ehkä raskaimmat työt pitää vielä unohtaa. Viikonlopun ajattelin pyhittää myös töille, sillä koko viikko on mennyt maatessa ja ensi viikolla mulla olisikin tiedossa viimeinen kesälomaviikko! Odotan lomaa innolla, sillä maanantaina lähdetään pienen tyttöporukan kanssa mökkeilemään pariksi päiväksi. 

Mutta nyt itse postauksen aiheeseen, eli esittelyssä olisi muutama uusi juttu mitä olen kotiin hankkinut. Tykkään näistä kaikista ihan tosi paljon, joten halusin tulla näyttämään ne myös teille. Pari viikkoa sitten ostin Ikeasta perus vaaterekin, mutta se oli mun mielestä vähän liian leveä meidän makkariiin, joten J kavensi sitä muutamalla kymmenellä sentillä. Tykkään tästä nyt ihan tosi paljon ja koristeeksi löysin vielä Cittarista tarjouksessa olevat yli söpöt pallovalot. Olen huomannut, että mulle on tullut kauhea himo puisiin leikkuulautoihin ja näitä on tullut osteltua ihan huomaamatta. Okei, meidän yksi vanha leikkuulauta on melkein kokonaan halki, joten eiköhän uusiakin tarvita! Alimmainen iso leikkulauta on peräisin Ikeasta, samoin keskimmäinen varrellinen. Pieni, vähän tummempi leikkuulauta on peräisin H&M:n alekorista.Nämä Ikeasta löytämäni juomalasit on kyllä jotenkin tosi nätit ja tykkään näistä niin paljon! Kivaa saada vähän isompiakin laseja Iittalan pienien kartio lasien rinnalle. 

Hahhah, vähän Ikea painotteisia ostoksia mutta väliäkös sillä. Odotan kyllä ihan innolla huomista töihin paluuta, sillä neljän seinän sisällä makaaminen pyjamassa alkaa pikku hiljaa kyllästyttää. Ja kieltämättä alkaa tehdä mieli myös kunnon ruokaa, sillä nämä päivät on menty pelkän jugurtin ja ruisleivän voimalla. 

Kivaa torstaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

 1. Tosi ihania ostoksia! Itsekin oon ihastunut puisiin leikkuulautoihin, ne on jotenkin niin ihania ja sopii hyvin ruokakuvien ottamiseen, hehe :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :') Joo ne on kyllä ihan parhaita! Heh, myönnetään että mäkin olen hieman miettinyt niitä kuvaamisen kannalta ennen ostopäätöksiä...

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.