RANDOMS LATELY

8.8.2016


Sunnuntaina vietin ihanan päivän ystäväni kanssa aina yhtä kauniissa Naantalissa. Käytiin syömässä hyvää ruokaa Valborgissa, ihailtiin kauniita rakennuksia, herkuteltiin irtojäätelöillä, otettiin kuvia ja naurettiin mahat kipeiksi. Sää oli just sopivan lämmin ja pienet sadekuurot eivät haitanneet ollenkaan. Ihan täydellinen päivä ❤ 


Viikonloppuna avasin pitkästä aikaa keskeneräisen kirjan ja ihan hävettää kuinka kauan olen jo lukenut sitä! Jotenkin lukeminen on vaan jäänyt, vaikka iltaisin kyllä pitäisi vaihtaa kännykän turha selailu kirjan lukemiseen. Nyt täytyy tosiaankin ryhdistäytyä tämän suhteen ja kaapissa odottaa jo seuraava tosi kivan oloinen kirja!


Mikä piristäisi maanantai iltaa enemmän kuin kaksi postipakettia! Mulle pärähti puhelimeen saapumisilmoitukset kun olin matkalla töistä kotiin ja tietysti oli pysähdyttävä hakemaan paketit. Odotin niin innolla pakettien sisältöä ja ne osoittautuivat kyllä ihan nappiostoksiksi. Boozt.com:in paketista kuoriutui Samsoe Samsoen ihana perus teeppari  ja Cocopandalta kaksi Nyxin Soft Matte Lip Creamiä. Oon kärsinyt viime aikoina ihan kauheista asukriiseistä ja havahduin vaatehuoneessa seistessä miten multa puuttuu kaikki perusjutut! Mun projektina onkin koota vaatekaappiin kaikki perusjutut kuntoon ja kiinnittää enemmän huomiota vaatteiden laadukkuuteen ja kestävyyteen. Niin että turhilta asukriiseiltä vältyttäisiin ja kaapista löytyisi klassisia neutraaleja vaatteita mitkä on helppo yhdistää keskenään. Tämä on tosiaan aika pitkä prosessi ja ajattelin kirjoittaa aiheesta myös oman postauksen!


Lauantai aamuna käytiin Nasun lenkin yhteydessä hakemassa kaupasta aamupala tarvikkeita ja oli niin ihanaa syödä oikein kunnon aamupala yhdessä! Pöydästä löytyi täytettyjä croissantteja, karjalanpiirakoita, leipää, appelsiinilohkoja, mehuja, kahvia sekä jälkkäriksi dallaspullat. Tämän kanssa jaksoi pitkälle päivään asti! Pitäisi useammin syödä kunnon aamiainen yhdessä nopean pika aamiaisen sijaan viikonloppuisin. 


Muutama viikko sitten ostin meille Ikeasta kaktuksen koristamaan sohvapöytää. Pienenä olin ihan hulluna kaktuksiin ja mulla oli niitä huone täynnä, ja nyt monien monien vuosien jälkeen olen tykästynyt niihen uudelleen. Tykkään tästä kyllä tosi paljon ja toivon pystyväni pitämään edes tämän kasvin hengissä...


Ps. kuvapostaukseen ehtii vielä ehdottomaan kuvattavia kohteita, postaukseen pääsee tästä.

4 kommenttia

 1. Nää on kyllä niin mukavia ja rentoja postauksia. Aivan älyttömän ihania ja valoisia kuvia myös <3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että tän tyyliset postaukset ovat sun mieleen :') Tälläiset kommentit piristävät aina päivää!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kuulostaa siltä, että sulla on mennyt viimeaikoina mukavasti :-)

  Ja suosittelen ehdottomasti kirjojen lukemista! Itsekään en muutama vuosi takaperin lukenut juuri ollenkaan (olin väsynyt lukio-opinnoista ja päätin jättää lukemisen hetkeksi pois), mutta nyt oon taas päässyt lukemisen ihmeelliseen maailmaan mukaan. On ihanaa, kun voi pitkän työpäivän jälkeen tulla kotiin rentoutumaan ja lukemaan sen sijaan, että selailisi jatkuvasti puhelintaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo mäkin innostuin kirjojen lukemisesta viime kesänä monen vuoden tauon jälkeen! Välillä tuntuu vaan ettei kirjaa ehtisi millään avata ja kun aikaa kuluu niin tuntuu että kirjan jatkaminen on tosi haastavaa. Nyt sain luettua kauan kesken olleen kirjan loppuun ja aloitin uuden intoa piukassa :) Ja olet kyllä ihan oikeassa siitä että lukeminen tosiaan rentouttaa ja on parempi vaihtoehto kuin puhelimen selailu!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.