ELOKUUN KAUNEUS SUOSIKIT

2.9.2016

Elokuun alussa palailtiin heinäkuun suosikkeihin ja nyt olisi elokuun suosikkien vuoro. Ja tarkemmin ottaen luvassa on kauneus aiheisia suosikkeja! Syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä mulla syttyy kunnon kipinä meikkaamiseen. Luonnollisempi kesälook saa väistyä ja kasvoilta löytyy vähän enemmän meikkiä, varsinkin silmäluomista. Elokuussa mun meikki-innostus alkoi jälleen kasvamaan ja tässä postauksessa esittelen neljä lemppari meikkituotetta ja yhden ihonhoitotuotteen.
Poskipunan käytössä mulla oli kesän ajan (kuten monen muunkin meikkituotteen kanssa) pieni käyttötauko, mutta nyt se on taas päässyt aktiivisempaan käyttöön. Tykkään todella luonnollisesta punasta, eli mitkään överi pinkit posket eivät ole mun juttu. Make up storen poskipuna on ollut todella ḿieluinen ja tykkään sen luonnollisesta sävystä (passion). Kuvassa punan sävy on vähän vääristynyt, eli se ei ole ihan noin vaaleanpunainen.Kevyen CC -meikkivoiteen tilalle on päässyt vähän tuhdimpi ja peittävämpi meikkivoide. Lorealin Infallible mattameikkivoide on ollut mun mieleen ja purkkikin on vielä melkein täysinäinen, sillä tämä ei ehtinyt olla käytössä pitkään ennen kesän alkua. En ole kovin hyvä meikkivoide tuntija, mutta tällä lopputulos näyttää ainakin tosi hyvältä.Kasvojen kuorintaa varten ostin kokeiluun Herbinan Energy boost -kuorintavoiteen ja tykästyin heti! Tuote on mukavan tuntuista niin sormilla kuin kasvoillakin, eikä kuivata ihoa. Tuote sisältää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia sekä appelsiininkukkavettä.Ah, rakastan niin paljon luomivärejä! Nyt olen ihastunut erityisesti lämpimän sävyisiin ja punertaviin silmämeikkeihin. TheBalmin Nude Dude paletti on ollut kovassa käytössä ja ehdoton lempparisävy näistä on Feisty. Olen kuolannut netistä Anastasian Modern Renaissance palettia, mutta se on loppu varastoista, eikä uusia näytä tulevan sitten millään.Mulla on ollut paljon käytössä theBalmin kivipuuteri, mutta nyt olen tykästynyt jälleen Lumenen irtopuuteriin. Tällä saa tosi kevyen puuteroinnin kasvoille, eikä lopputulos ole yhtään raskas.


Tälläisiä tuotteita löytyy mun suosikeista. Olisi mukava kuulla mitä piditte tästä postauksesta ja onko näistä tuotteista jokin myös jonkun muun suosikkilistalla! Mulla on tiedossa huomenna työpäivä, eli illalle ei mulla ole muita suunnitelmia kuin siivousta ja rentoa chillailua!

Kivaa viikonloppua kaikille! x

2 kommenttia

  1. Vitsi miten ihana blogi sulla on! Jään kyllä ehdottomasti seuraamaan <3!

    https://jannijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.