SYKSYLLÄ...

6.9.2016

-  Käyn siistimässä tukan kampaajalla. Oon kasvattanut mun takaa lyhyempää hiusmallia pikku hiljaa pois. Nyt alan pian olla tavoitteessa ja saan tasaisen leikkauksen hiuksiin, jee!

-  Haluan ikuistaa kauniista ruska ajasta paljon kuvia kameraan. Jostain syystä en ole koskaan kuvaillut syksyn kaunista väriloistoa, enkä tosiaan tiedä miksi.

-  Vietän hyvällä mielellä rauhallisia koti-iltoja kynttilöiden, lämpimän viltin ja hyvän telkkariohjelman kanssa. Ja mun on saatava myös J:n osallistumaan!
-  Pidän kodin mahdollisimman siistinä, enkä päästä hirveää sekasortoa valloilleen. Mun on pakko jo oppia tämä!

-  Hankin ainakin uuden takin, neuleen sekä pipon. Ja kiinnitän niiden valintoihin enemmän huomiota! Laadukkuus, kestävyys sekä ajattomuus on ne sanat joita mun pitää miettiä valintoja tehdessä. Ja pipon löytäminen, joka näyttäisi hyvältä mun päässä on ikuinen ongelma. Tänä syksynä/talvena en haluan kulkea ihmisten ilmoilla aina pää paljaana. Hyrr

-  Alan seuraamaan uusia sarjoja ja ehkä myös otan Netflixin käyttöön pitkän tauon jälkeen.
-  Panostan blogiin parhaani mukaan, mutta en ota yhtään paineita tai huonoa omaatuntoa jos postaustahti vaikka hidastuu. Haluan pitää hyvän fiiliksen koko ajan yllä koko hommasta! Haluan myös opetella luonnostelemaan paremmin ja enemmän postauksia, josta on paljon apua varsinkin valokuvaamisen kannalta. Pimenevä syksy on niin haastava blogikuvia ottaessa, kun on aina aamusta iltapäivään töissä!

-  Kerään kauniin kynttiläkokoelman sohvapöydälle. Mun pitäisi ensin vaan löytää joku kiva vaalea alusta niille!

-  Aloitan koti treeanaamisen kesän tauon jälkeen. Kesällä urheileminen vaan unohtuu, mutta sehän on ihan okei eikö?
-  Laitan pihan vihdoin ja viimein kuntoon. Roskiksen vieressä olevat istutukset eivät tahdo näkyä rikkaruohojen alta...

-   Luen paljon kirjoja ja vaihdan kännykän selailun useammin kirjan lukemiseen. 

-  Pidän ihosta parempaan huolta. Ilmojen viiletessä iho on paljon kuivempi kuin yleensä, joten kunnon kosteutuksesta on pidettävä huolta.

-  Koitan saada asioita aikaiseksi enemmän ja nopeammin. Suunnittelen paljon kaikenlaista, mutta toteutus uupuu...

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja kivoja asioita oot listaillu!:) Mulla on myös vähän samantapaisia asioita suunnitteilla syksyksi, esim uusien sarjojen seuraaminen, rentoutuminen ja syksynvärien ikuistaminen kameraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit :') Nuo jutut on kyllä yksiä lemppareitä syksyllä! Kotona lämpimien vilttien alla löhyily vaan kuuluu syksyyn!

   Poista
 2. Kotitreenaamisen lisäksi voisit joskus uskaltautua myös puntille ihanan siskosi kanssa! ;)

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva postaus, ihania juttuja oot listannut! :) Kauniit kuvat myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mahtavaa kuulla että postaus oli sun mieleen <3

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.