SYKSYN HIMOTUIMMAT

19.9.2016Tämä neulepainotteinen kollaasi pitää sisällään ihania syksyisiä juttuja, joista voisin kotiuttaa ihan jokaisen vaikka heti! Hah, se ei kuitenkaan taida olla mahdollista, mutta ainakin muutaman näistä toivoisin vielä löytyvän mun vaatekaapista. Ehdottomat suosikit kollaasista ovat Wood Woodsin super ihanan oloinen neulemekko, viininpunainen bomberi sekä Samsøe Samsøen neule. Neulemekkoa en ole koskaan omistanut ja nyt olisi kauhea himo semmoinen hankkia! Myös siistit kumpparit olisi tosi jees syksyllä. 

Mulla oli loppuviikko täynnä ohjelmaa, enkä ehtinyt avaamaan tietokonetta ollenkaan. Nyt siis seuraavaksi vuorossa kommentteihin vastailua ja lukulistakin on täyttynyt lukuisista lukemattomista postauksista. Ja siivotakkin vielä pitäisi ehtiä... Miten joskus vaan tuntuu että tunnit loppuu kesken!?

2 kommenttia

 1. noi Samsøe Samsøen neuleet on ehkä jotain parhautta! Ne on niin pehmeitä :D

  ~ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukenut niistä kyllä tosi paljon hyvää ja ihan pakkoa hankkia kollaasissa näkyvä Samsøen neule! Multa löytyy kyseiseltä merkiltä tällä hetkellä huivi ja perus t-paita ja oon ollut ainakin niihin tosi tyytyväinen :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.