SYYSLUKEMISTA X 3

27.9.2016Viime vuonna innostuin kirjojen lukemisesta uudelleen monen vuoden tauon jälkeen ja oon ollut tästä kyllä niin iloinen! Olin ihan unohtanut miten kivaa kirjojen lukeminen onkaan. Kesällä lukeminen vähän jäi kaiken muun tekemisen keskellä, mutta syksyllä lukeminen innostaa taas paljon enemmän! Koukuttava kirja, lämmin peitto sekä kupillinen jotain kuumaa on yksi hyvistä tavoista viettää syysiltaa! Mun suosikkeja ovat kunnon hömppäkirjat ja nyt tulin jakamaan teille muutaman kirjavinkin/suosikin. Eli jos hömppäkirjat kuuluvat sun suosikkeihin niin jatka ihmeessä postauksen lukemista!Vaikka lukeminen kiinnostaakin mua, yhtä asiaa en kuitenkaan omista... Nimittäin kirjastokorttia! Peruskouluajoilta löytyy vain kotipaikkakunnan kortti, mutta sillä ei nyt ole ollut käyttöä enää vuosiin. Ja onnistuin muuten aina saamaan muutaman euron sakkokirjeen kotiin, kun en muistanut palauttaa kirjoja ajallaan, haha. Mutta uutta korttia nykyisen paikkakunnan kirjastoon ei löydy, sillä tykkään ostaa kirjoja omaksi ja kerryttää pientä kirjahyllyä. Ja lisäksi mulla ei ole mikään kiire lukea kirjoja!

Kirjoja olen hankkinut niin uutena kuin käytettynäkin. Useimpia haluamiani kirjoja ei ole enää myynnissä uutena, joten olen etsinyt niitä lähinnä tori.fi:stä. Sieltä oon löytänyt paljon kivoja kirjoja ja ostaminen on ollut tosi helppoa! Aina se vähän jänskättää tuleeko kirjat perille, mutta onneksi näin on aina käynyt. Ja onneksi ei ole mistään isoista summista kuitenkaan kyse! Mutta eiköhän siirrytä nyt niihin kirjavikkeihin.
Lisa Jewell ~ Se ainoa oikea. Tämän kirjan sain luettua muutama viikko sitten ja voin sanoa että rakastuin tähän ihan täysin! Ehdottomasti mun lemppari näistä kolmesta suosituksesta. Mistä kirja sitten kertoo? Takakannessa on hyvin kirjoitettu teksti mikä kuvaa mun mielestä tätä kirjaa todella hyvin: "Haikeansuloinen, ratkiriemukas kertomus ensirakkaudesta, tosirakkaudesta ja niiden väliin mahtuvista erehdyksistä." Tätä kirjaa etsin joskus torista tuloksetta ja vitsit miten ilahduin kun löysin kirjan kirppikseltä edulliseen hintaan. Suosittelen!
Lauren Weisberger ~ Vip-ihmisiä. Tämän kirjan lukemisesta on jo aikaa, mutta muistan miten paljon tästä tykkäsin ja miten nopeasti tämän luin. Kirja kertoo nuoresta naisesta nimeltä Bette Robinson, joka tekee ison uranvaihdoksen. Investointipankista PR-toimiston palvelukseen siirtynyt Bette raivaa tiensä viihdemaailman kulisseihin, missä tärkeintä on miltä kaikki asiat saadaan näyttämään.

Haluasin kovasti lukea myös kyseisen kirjailijan esikoisteoksen Paholainen pukeutuu Pradaan. Eikä muutkaan teokset vaikuta yhtään hullummilta!
Candace Bushnell ~ Carrien nuoruusvuodet. Kovana Sinkkuelämää ja Carrien päiväkirjat tv-sarjojen fanina innostuin lukemaan myös niihin perustuvan kirjan. Tämä on kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa, joka kertoo 16-vuotiaan Carrien elämästä kotikaupungissaan Castleburyssa.

Mun kirjahyllystä löytyy myös sarjan toinen osa Ensimmäinen kesä New Yorkissa, mikä on myös tosi hyvä! Kannattaa ehdottomasti lukea, jos Sinkkuelämää -sarja on yhtään mieluinen.

Tässä olivat mun kolme kirjasuositusta. Olisi kiva kuulla mitä piditte postauksesta ja hyviä kirjavinkkejä otan enemmän kuin mielelläni vastaan! 

6 kommenttia

 1. Itekkin oon aika himolukija, kaksi ekaa on uutta mulle, mutta noi sinkkuelämää-kirjat on ahmittu, ja nopeasti! Itse aloitin lukemaan PLL-sarjaa kirjoina! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi Heidi :) Nuo sinkkuelämää aiheiset kirjat ovat kyllä tosi hyviä! Hei vitsit en ookkaan koskaan aatellut noitten PLL kirjojen lukemista, vaikka tv-sarja onkin tosi tuttu mulle. Täytyykin pistää tämä idea korvan taakse :)

   Poista
 2. Hei täältä tulee yksi todellinen kirjojen rakastaja. Minulla olisi ehdottaa monta erinlaista kirja! Suosittelen lukemaan Dimily kirjasarjan. Se on paras! Ja hei ajattelin et haluaisin itsekkin tehdä tälläisen postauksen. Joten taidankin mainita tän siun postauksen, koska siitä se onspiraatio tuli.

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä Pauski! :) Hei kiva kuulla että inspiroiduit itsekkin tämän tyylisen postauksen toteuttamisesta.

   Poista
 3. Ihana postaus, kirjavinkit ovat aina kivoja ja ilmeisesti meillä on myös samanalainen maku, sillä itsekin tykkäsin tuosta Carriesta. :) Voisin suositella hieman enemmän lifestyle-tyyppistä kirjaa, nimeltään onnellisuusprojekti, jonka on kirjoittanut Gretchen Ruby. :) Itse tykkäsin ja inspiroiduin kyseisestä kirjasta kesällä ja nyt taas uusi luettava haussa. Tsekkaan ehdottomasti nuo sun ehdotukset! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kiva kuulla että meidän kirjamaut kohtaa :) Oi kiitos tästä vinkistä, kuullostaa kyllä tosi hyvältä!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.