TUKKA INTOILUA

9.9.2016

Jos jossain oon ollut aina surkea, niin hiusten laitossa. Hyvä kun ponnarin osaan tehdä! Nyt vähän joka puolella on näkynyt ihania hius inspiraatioita ja long bob on kovassa suosiossa, niin muhunkin iski sitten jokin innostus! Mä leikkasin mun tukan lyhyemmäksi jo monta vuotta sitten ja pitkään mentiin mallilla, jossa hiukset on lyhyemmät takaa. Malli alkoi kyllästyttää jossain vaiheessa ja olenkin kasvattanut sitä poies. Ja kohta voin varata kampaajan ja pyytää leikkaamaan mun tukasta tasaisen! Mutta se mihin en ole vieläkään kyllästynyt on tämä lyhyempi malli. Paluuta pitkään tukkaan ei ole tiedossa ainakaan pitkiin aikoihin! Se ei vaan toimi mulla. Mun hiukset menee aina päätä myöden ja korvat vilkkuu hiusten välistä (vihaan tätä niin paljon), joten painava pitkä tukka ei ainakaan auta asiaa. Ja ehkä yksi syy miksi hiusten laittaminen on tuntunut aina kovin vaivalloiselta ja hankalalta on mun super liukas tukka, joka ei tahdo pysyä missään muodossa. Paitsi ehkä suorana. Nyt ihanan luonnolliset long bob kiharat on sulattanut mun sydämmen ja kieltämättä aina suora tukka alkaa jo kyllästyttämään. 

Viikonloppuna sitten menin ja ostin elämäni ensimmäisen kihartimen. Kokeilin sitä tosi nopeasti yhtenä iltana, eikä hommasta tullut oikeen mitään. Tänään annoin itselleni uuden mahdollisuuden ja homma sujui jo paljonpaljon paremmin ja tukka tosiaan kihartui. Mun eka steppi tosiaan on se, että opettelen tekemään huolettoman näköiset ihanat kiharat ja mielellään myös suht nopeasti. Ja ehkä tän jälkeen voin opetella jotain yksinkertaisia, helppoja sekä nopeita kampauksia! Olisi kyllä kiva osata tehdä tälle hiuspehkolle muutakin kuin suoristus...  

Tämä oli varmaankin blogin ensimmäinen hiuksiin liittyvä postaus! Mitäs tykkäsitte? Entä mikä hiusmalli on teidän juttu? Hyviä hiusten muotoilutuotteita saa muuten vinkata mielellään! Ja vaikka ihan jotain hiustenlaitto tipsejäkin. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! x

2 kommenttia

  1. Siis itse tykkään kasvattaa hiuksia ja tehdä sille sitten radikaaleja muutoksia. Mutta kaikista eniten tykkään itse värjätä hiuksiani :D se on sellainen mun juttu. Itse tykkään käyttää hiuspuuteria hiusten laittamisessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuo kuullostaa hyvältä! Se on ihan mahtava tunne kun tekee hiuksille jonkin ison (hyvän) muutoksen :) Mulla on hiusten värjäys jäänyt ja hiukset ovat nyt aikalailla ihan omassa värissään. Hahah, mua vaan alkoi se värjääminen kyllästyttää! Kiitos paljon tästä kommentista Pauski <3

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.