SUNDAY MOOD

30.10.2016

Mulla on meneillään tällä hetkellä Nasun kanssa kunnon hölläily ilta sohvalla. Kavereina meillä on irtsareita, glögiä, kynttilöitä ja tietysti Netflix! Halloweenin kunniaksi valkkasin karkkihyllystä kaikkia mahdollisia pääkallonamuja, hahah. Gilmore girls -sarjaa on ehditty katsoa jo muutama jakso putkeen ja karkkikulhokin alkoi tyhjetä kovaa vauhtia, joten siirryin hetkeksi koneelle blogin pariin.

Tämä on ollut kyllä ihanan rentouttava ja kiva sunnuntai! Vietiin J:n kanssa terassikalusteet talvisäilöön, siivottiin varastoa, syötiin tortilloja ja loppu ilta menee sohvalla loikoillen. Ja ehkä sitä voisi saunankin käydä napsauttamassa päälle!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia

 1. Ihanalta kuulostaa sunnuntaisi! Puitteet ovat ainakin kunnossa, niin söpö karvakaveri ja kauniilta näyttävä koti :-)
  Itse sain juuri Gilmore Girlsin kaikki kaudet kahlattua ja nyt pitäisi keksiä jotain muuta mukavaa katseltavaa Netflixin syövereistä. Saisivat ilmestyä jo ne GG:n uudet jaksot!

  http://blogiainoa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino <3 Mä oon vasta ykkös kaudessa, mutta jäin ihan heti koukkuun! Oi vitsit meillä näyttää olevan sama maku sarjojen suhteen, sillä GG on myös mun suosiossa. Ja uudet jaksot tosiaankin kelpaisi jo!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.