VIOLET VOSS HOLY GRAIL - EYESHADOW PALETTE

9.10.2016

Loppu kesästä ihastuin kaikkiin lämpimän sävyisiin sekä punertaviin luomiväreihin ja Anastasian Modern Renaissance paletin nähdessä olin ihan myyty. Paletti oli kuitenkin joka puolella myyty loppuun, eikä uusia eriä ole näkynyt vieläkään. Muutama viikko sitten törmäsin netin syövereissä samankaltaiseen palettiin. Nimittäin Violet Vossin Holy Grailiin. Ihastuin tähän myös välittömästi, sillä sävyt olivat tosi saman tyyppisiä ja lisäksi niitä oli myös paljon enemmän kuin Anastasian paletissa. Mutta tämäkin paletti oli tietysti loppuunmyyty. Viime viikolla havahduin Beauty Bayn sähköpostiin, jonka otsikosta kävi ilmi että jotain haluttua palettia oli tullut uusi erä myyntiin. Avasin viestin ja voi sitä onnea kun huomasin sen olevan Holy Grail. Laitoin paletin ihan välittömästi tilaukseen ja nopeudesta oli kyllä hyötyä, sillä paletit myytiin loppuun tosi nopeasti. 
Torstaina Beauty Bayn paketti odotti mua postilaatikossa ja paketista kuoriutui ihan mielettömän ihana paletti. Paletin koko tuli mulle suurena yllätyksenä, sillä olin kuvitellut sitä paljon pienemmäksi. Luomivärinapit ovat siis tosi isoja ja samalla varmasti myös todella riittoisia. Paletin hintakaan ei ole ainakaan mun mielestä yhtään paha. Se maksoi 40 euroa, eli yhden napin hinnaksi jää vain kaksi euroa. 

Testailin värejä nopeasti käsivarteen torstaina paletin saatuani ja vakuutuin jo tässä niiden pigmentistä. Lauantaina oli sitten kova himo päästä testailemaan värejä ihan luomille ja voi vitsit! Pigmentti on tosiaankin ihan mahtava ja ne levittyivät ja blendaantuivat myös tosi kauniisti. 

Paletti ylätti mut tosiaan kaikin puolin positiivisesti ja nyt on mahdollisuudet testailla vaikka minkälaisia silmämeikkejä! Myös Beauty Baystä tilaaminen sujui tosi mutkattomasti kuten aikaisemminkin, eli tätä nettikauppaa suosittelen lämpimästi kaikille. 


Mitäs te tykkäätte tästä paletista? Miellyttääkö lämpimät ja punertavat luomivärit muitakin kuin mua?

4 kommenttia

 1. No on kyllä tosi ihanat sävyt :) noi toffee ja so jelly pomppas ainakin omaan silmään lemppariksi :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! <3 Mä en osaa päättää mun suosikkeja näistä, kaikki tuntuu vaan niin kivoilta :'D

   Poista
 2. Aivan ihana!!! ♥ Voin kuvitella, että tuollaiset lämpimän punaisen eri sävyt ovat täydellisiä syksymeikkiin. Kiva kuulla myös kokemuksia tuosta nettikaupasta, kun itsekin tulee tilailtua kosmetiikkaa melko paljon netistä. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta <3 Totta! Paletti sopii niin hyvin syksymeikkiin, ja saa tällä varmasti aikaan myös tosi pirtsakan kesämeikin :) Joo suosittelen kyllä ehdottomasti! Tämä oli varmaankin mun kolmas tilaus ja toimitus on aina sujunut mutkattomasti ja nopeasti.

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.