2016 GOALS - MITEN MENI?

29.12.2016

Tammikuussa kirjoitin postauksen tavoitteista ja odotuksista alkaneelle vuodelle ja nyt on aika katsoa miten meni! Mulla ei ole tapana tehdä mitään suuria uudenvuoden lupauksia, mutta sen sijaan tykkään miettiä odotuksia ja tavoitteita. Pidemmittä puheitta mennään katsomaan miten onnistuin!
 Juo enemmän vettä. Juon tällä hetkellä aivan liian vähän vettä ja tämä voisi tuoda esimerkiksi helpotusta mun usein särkevään päähän. Ja onhan vedellä paljon muitakin terveysvaikutuksia!

Hetkittäin juon vähän runsaammin, esim kesällä vesi lasi löytyi useammin vierestä. Mutta edelleen olisi parannettavaa!


• Panosta blogiin. Olen tosiaan tykästynyt tähän hommaan ja toivon että innostus pysyy ja jaksan panostaa tähän säännöllisesti vuoden ympäri. Mun pitää myös oppia kirjoittamaan heti kaikki postausideat ylös vaikka kännykän muistioon, sillä liian useasti unohdan tämän ja ideat hukkuvat!

Blogi edelleen pystyssä, hyvä minä! Hahah. Tosiaan innostus pysynyt edelleen yllä ja postauksia on kirjoiteltu itselle sopivaan tahtiin. Postausideoita olen oppinut kirjaamaan ylös niin vihkoon kuin puhelimen/tietokoneen muistioon. Niin ja keväällä ostin ensimmäisen maksullisen ulkoasun, mikä oli kyllä niin oikea päätös!


• Kokkaa useammin ja kokeile uusia reseptejä. Mun tulee tehtyä kotona ruokaa aivan liian harvoi ja sitten kun sitä teen, niin  aina niitä samoja ja tylsiä. Pitäisi etsiä siis uusia ja erilaisia reseptejä vaikkapa netistä ja kokeilla myös niitä!

Kröhöm... Tässä hommassa on kyllä luistettu! Kunnon ruokaa tulee kokkailtua vieläkin liian harvoin, mutta ainakin muutamaa uutta reseptiä tuli vuoden aikana kokeiltua. Parannettavaa löytyy siis vieläkin! 


• Osta oma asunto. Tämä on tämän hetken ykkös juttu ja toivon että tulee toteutumaan jo pian! Ollaan käyty katsomassa yhtä ihan mielettömän ihanaa asuntoa ja toivon niin paljon että se tulee olemaan meidän koti ♥ 

Check! Tämä unelma toteutui tammikuussa ja jo helmikuussa päästiin muuttamaan. Ehdottomasti vuoden isoin juttu!

• Kehity valokuvaamisessa. Valokuvaus on aina ollut yksi mun kiinnostuksen kohteista, mutta se jäi taka-alalle muutamaksi vuodeksi. Nyt blogin myötä kuvaaminen on alkanut taas kiinnostamaan enemmän ja halu kehittyä on suuri! Tavaroiden yms. kuvaaminen ei ole ennestään kovinkaan tuttua, joten haluaisin eniten kehittyä asioiden sommittelussa ja asettelussa. Harmittaa niin paljon kun myin muutama vuosi sitten mun 50mm objektiivin, mikä olisi tällä hetkellä ihan täydellinen blogin kuvien ottamiseen!

Tässä hommassa on päästy eteenpäin omasta mielestä aika paljonkin vuoden aikana! Hankin uuden objektiivin sekä kunnollisen kuvankäsittelyohjelman. Sekä kuvaamisessa, että jälkikäsittelyssä olen parantunut ja koko ajan on uutta opittavaa! 


• Tee paljon töitä. Joulukuu meni töissä vähän niin ja näin, ja päivän työtunnit jäivät vähän liiankin alhaisiksi. Nyt olisi tarkoitus ryhdistäytyä ja etsiä jostai sitä työintoa! Okei, kaikkia sisustusideoita uuteen kotiin vilisee mun päässä, eikä niitä toteuteta ilman rahaa, joten eiköhän tästä sitä intoa töihin saa. 

Töitä on tullut tehtyä koko vuonna reippaasti, eli työpanokseeni olen ollut ihan tyytyväinen! Sisustusideat tosin eivät vielä päässeet kovinkaan pitkälle toteutuksessa, ehkä ensi vuonna päästään vähän eteenpäin kodin laitossa. 


 Ota enemmän valokuvia. Mun pitäisi opetella ottamaan paljon enemmän kuvia vähän kaikesta mikä näyttää ja tuntuu nätiltä. Tämä "taito" puuttuu tällä hetkellä täysin ja sen voi huomata siitä, että tämäkin postaus kuvittui netistä poimituilla kuvilla...

Tässä on vieläkin parannettavaa, mutta uskon että vähän eteenpäin olen päässyt! Ja eihän kuvia voi koskaan olla liikaa!


• Ala toteuttamaan haavetta yrityksestä. Mulla ja mun vanhemmilla on jo kauan ollut mielessä perustaa jonkin näköistä yritystä mun taidoille, eli leivontaan liittyen. Ideat ovat vaihdelleet paljon ja nyt olisi tarkoitus aloittaa ihan pienestä. Ongelmana on vaan se ettei saada mitään aikaiseksi, eli tänä vuonna haluan tähän jotai edistystä!

Tämän asian suhteen päästiin eteenpäin vuoden loppu puolella ja nyt alkaa suunnitelmat olla jo paljon selkeämpiä! Ensi vuonna olisi tarkoitus päästä jo leipomaan, eli tämäkin haave alkaa muodostua todeksi. Niin jännää!
• Lue enemmän kirjoja. Aloin kesällä lukemaan monen vuoden tauon jälkeen kirjoja, mistä olen erittäin tyytyväinen. En edes muistanut kuinka kivaa hommaa se on! Olen koittanut lukea edes vähän joka ilta, mutta liian usein se unohtuu... On siis opittava varaamaan tälle aikaa!

Kirjoja tuli luettua, mutta vieläkin telkkari meinaa viedä voiton iltaisin! Eli vieläkin pitää osata varata lukemiselle enemmän aikaa.


• Karsi vaatteita. Viimeistään seuraavan muuton koittaessa haluan tehdä vaatekaapilleni kunnon siivouksen ja heittää kaikki turhat vaatteet, mitä en ole käyttänyt vuosiin pois. Näin uusille tulokkaille on myös tilaa.  Tarkoituksena olisi myös panostaa klassisiin ja ajattomiin vaatteisiin. 

Vaatteita on tullut karsittua runsaalla kädellä ja olen tosi tyytyväinen mun alussa olevaan vaatekaapin sisältö kuntoon projektiin. Projekti vaatii kuitenkin paljon aikaa ja sitä rahaa, joten etenen pikku hiljaa!


• Mieti vähemmän mitä muut ajattelevat. Liian usein mietin liikaa muiden mielipiteitä, kuten esimerkiksi tämän blogin suhteen. Toivon, että opettelen tänä vuonna lopettamaan liiallisen miettimisen muiden mielipiteistä ja seisoa ylpeänä minulle tärkeiden asioiden takana! 

Uskon että olen rohkaistunut kuluneen vuoden aikana! Blogi on tärkeä osa mun elämää ja rakas harrastus, eikä sitä tarvitse peitellä!


• Pidä ihosta huolta. Myönnän olevani se, joka ei jaksa pestä meikkejä illalla pois. Menen siis melkeimpä aina viikonloppuisin nukkumaan meikit naamassa, mikä ei tee kyllä hyvää mun iholle... Ei näin!

Uusia ihonhoitotuotteita on päässyt mun käyttöön ja harvemmin ne meikitkään enää on kasvoilla nukkumaan mennessä. Tässä olen siis parantanut!

2 kommenttia

 1. Tosi mahtava postaus ja kivaa luettavaa! Kaikkea hyvää sulle tulevalle vuodelle <3

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kuulla että tykkäsit! <3 Samoin sulle!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.