CHRISTMAS GREETINGS

26.12.2016


Riisipuuron keittoa aamutuimaan, lastenohjelmia, hengailua yökkärissä, saunomista, lahjojen avaamista, jouluruokaa, takkatulen ihailua, nauramista, herkuttelua, mantelin metsästystä mamman joulupuurosta, uuden lautapelin pelaamista kavereiden kanssa, joululauluja, kynttilöitä...

Tälläisiä juttuja on kuulunut mun jouluun! Huhhuh, ainakin vatsa on täyttynyt moneen kertaan ihanasta jouluruuasta. Joulu alkaa nyt kuitenkin olla jo ohi ja seuraavaksi saa alkaa valmistautumaan uuteen vuoteen! Niin se aika vaan rientää ja musta tuntuu että varsinkin tämä vuosi meni niin hujauksessa ohi. 

Pidemmittä puheitta haluan toivottaa teille kaikille vähän myöhästyneet joulun toivotukset! Mun tapaninpäivä jatkuu sohvalla telkkaria katsellen, ehkä uuden kirjan lueskelulla ja herkuttelulla. Nauttikaa 

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja kiva postaus! Hyvää tapaninpäivää sinulle <3

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei mulla olis yks bloggaamiseen liittyvä kysymys ja kaipaisin apua :D! Mulla on tämä sama ulkoasu ollut jo kauan, ja olen aina flickr:n avulla lisännyt kuvia, mutta siellä on 800 leveys, joka on liian iso, ja 600 leveys, joka on aivan liian pieni! Miten lisäät kuvasi blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muokkaan kuvien koot 700 leveäksi jo ennen kuin lataan ne flickr:iin! Nykyään muokkaan kuvien kokoa Lightroomilla ja ennen ilmaisella Photofiltre ohjelmalla. Toivottavasti tästä oli sulle apua :)

   Poista
  2. Joo oli kiitos! Olen kuullut paljon kehuja lightroomista kavereiltani, mutta eivät muista mistä ladanneet, muistatkos?

   Poista
  3. Lightroomin saa ostettua ja ladattua joko netistä Adoben sivuilta tai eri verkkokaupoista cd muodossa! Omani tilasin cd:nä Anttilasta, mutta ainakin Verkkokauppa.com myy myös cd versiota. Itse tutustuin Lightroomiin ilmaisen kokeilu kuukauden avulla ja rakastuin ohjelmaan ihan täysin, että olihan se pakko ostaa! Kannattaa siis ladata Adoben sivuilta ensin ilmainen kuukausi niin saa tutustua ohjelmaan kunnolla ennen ostopäätöstä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Voi kuinka sulonen toi kolmas kuva!

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.