MEIKKIPÖYTÄ SUUNNITELMIA

14.12.2016

Mulla on ollut pitkään haaveena oma meikkauspiste, sillä haluisin yhden paikan missä säilyttää meikit että meikata. Tällä hetkellä mun meikit on vessassa, missä on muutenkin super vähän säilytystilaa + en juurikaan edes meikkaa siellä. Ne vievät siis turhaa tilaa siellä ja on niin ärsyttävää raahata meikkejä pisin kämppää sopivan meikkausvalon perässä. Ja tämän seurauksena on yleensä se että mun meikit on ihan hujan hajan. Meikkipöytä tulisi todellakin tarpeeseen ja meiltä löytyy tilaakin sille! Eli nyt olisi suunnitelmissa alkaa pikku hiljaa ostamaan "tarvikkeita" tätä varten.


Oon miettinyt jo pitkään minkälaisen pöydän, tuolin ja peilin haluan. Mieli on jo muuttunut monta kertaa varsinkin pöydän kanssa ja oon nyt päätynyt lopulta tuohon Ikean Malmiin. Onhan se totta, että tämä löytyy melkein joka toiselta, mutta tässä pöydässä kohtaa kiva simppeli ulkonäkö ja edullinen hinta! Tuoliksi haluan ehdottomasti Elloksen beigen värisen rahin. Alunperin mulla oli mielessä joku perus tuoli, mutta tämän nähtyäni mieli muuttui heti. Ihastuin ensin vaaleanpunaiseen versioon, mutta beige on parempi valinta varsinkin ajattomuuden kannalta. Peilin suhteen oon päätynyt pyöreän muotoiseen ja J on luvannut virittää siihen valot. 

Vetolaatikkoon ajattelin ostaa joitakin lokerikkoja järjestelyn helpottamiseksi ja pöydälle tulee noita läpinäkyviä lokerikkoja, joita multa jo löytyykin. Sivellinpurkkina mulla on tällä hetkellä kollaasissakin näkyvä Ikean kynttiläpurkki, mutta sen kaveriksi olisi kiva saada joku toinen. Somisteiksi vielä kukkia, kynttilöitä, pieniä koriste-esineitä yms. 

Vitsit oon tästä niin innoissani, enkä malttaisi enää odottaa! Mutta tähän projektiin tarvitaan kuitenkin ihan sievoinen summa rahaa, joten vielä pitää malttaa. Tästä tulee kyllä niin ihana semmoinen oma paikka! Vielä kun saa lopun huoneen laitettua kuntoon, niin voi vitsit! 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.