MEIKKIRUTIINI

8.12.2016

Nyt olisi luvassa postausta mun meikkirutiinista! Mun meikkaamiset sijoittuvat lähinnä vain viikonlopuille, sillä arkisin meikkiä en käytä, kun töihin voi mennä ihan minkä näköisenä vaan. Ja tästä syystä mun se ihan perus meikki on vähän raskaampi. Toki joskus tulee myös tehtyä tosi kevyt ja nopea meikki, jos kunnon meikille ei ole aikaa.

MEIKKIPOHJA

Ensimmäisenä pohjustan ihon pohjustusvoiteella. Mulla on vähän vuorotellen käytössä Lumenen kosteuttava & heleyttävä pohjustaja ja Max Factorin Face Finity. Ja tämän levitän ihan vaan sormilla. Seuraavaksi taputtelen Viva La Divan peitevoide triosta vaaleanpunaista sävyä tummiin silmänalusiin ja peitän kahdella muulla sävyllä mahdollisia näppyjä yms. Meikkivoiteena mulla on käytössä tällä hetkellä Lorealin Infallible mattameikkivoide sävyssä 12 natural rose. Pitäisi ehkä ostaa kaveriksi joku toinen, sillä mun iho on tosi kuiva näin talvella, eikä mattameikkivoide ole ehkä ihan paras valinta silloin... Meikkivoiteen levitykseen käytän Zoevan meikkivoidesivellintä 107/powder polish. Ihan lemppari tähän hommaan! 

Meikkivoiteen jälkeen laitan vaaleaa peitevoidetta (Maybelline Fit Me Concealer, sävy 15) silmien alle kolmion muotoon, sekä hieman otsaan, nenänvarteen ja leukaan. Peitevoiteen häivytykseen käytän Kicksin meikkimunaa. Seuraavaksi sipaus Lumenen valokynää poskipäille, otsaan, nenänvarteen ja leukaan. Tämän jälkeen puuteroin kevyesti koko kasvot Lumenen irtopuuterilla Real Techniquessin isolla puuterisiveltimellä. Silmänaluset puuteroin usein RT:n pienellä setting brushilla tarkan lopputuloksen saamiseksi. Välillä puuteroin silmänaluset Lumenen irtopuuterin sijaan Anastasian varjostuspaletin vaaleilla sävyillä.

KULMAKARVAT

Kulmat väritän Anastasian Brown Wiz kynällä sävyssä taupe ja lopuksi harjaan päälle vähän Lumenen väritöntä kulmageeliä. Kulmaluulle sipaisen vähän Anastasian varjostuspaletista löytyvää highlighteria. 
VARJOSTUKSET & KOROSTUKSET

Varjoksiin käytän Anastasian Contour Kittiä. Ennen varsinaisia varjostuksia laitan Lumenen aurinkopuuteria sävyssä 1 helpottamaan varjostuksien häivyttämistä. Aurinkopuuterin levittämiseen käytän RT:n duo-fiber face brushia ja varjostuksiin RT:n sculpting brushia. Varjoksien suhteen tykkään tosi luonnollisesta lookista ja kiireessä tulee käytettyä pelkkää aurinkopuuteria. Poskipäille laitan sipauksen Anastasian paletista löytyvää highlighteria. Mun on jo pitkään pitänyt ostaa tämän kaveriksi joku toinen korustuspuuteri, sillä tuo on aika pliisu... Poskille laitan vielä vähän Make up storen poskipunaa sävyssä passion.
SILMÄMEIKKI

Luomivärit laitan ihan ensimmäisenä ennen itse meikkipohjaa, mutta mun meikkausjärjestys on muutenkin vähän sekava, joten tein nyt ratkaisun kertoa ensin meikkipohjasta ja vasta nyt silmämeikistä. Hahah toivottavasti pysytte perillä!

Pohjustan luomet Viva La Divan peitevoide trion vaaleanpunaisella sävyllä ja sen jälkeen taputtelen vähän Lumenen luomivärinpohjustajaa. Mulla on myös käytössä Urban Decayn luomaripohjustajia, mutta semmoisen näytepakkauksen muodossa mikä tuli Naked paletin mukana. Lopuksi puuteroin kevyesti Lumenen irtopuuterilla. Multa löytyy tällä hetkellä seitsemän luomiväripalettia (merkeiltä theBalm, Urban Decay, Makeup Geek, Violet Voss) ja käytän sävyjä vähän ristiin rastiin vaihdellen. Yllä olevassa kuvassa näkyy mun uusin hankinta, TheBalmin Meet Matt(e) Trimony. Niin ihana paletti täynnä pelkkiä mattaisia sävyjä! Luomivärisiveltimiä multa löytyy RT:ltä, Zoevalta ja Morphelta. Oon tykännyt jokaisen merkin siveltimistä tosi paljon.

Rajukset ei oo mun alaa ja teen ihan vaan ohuen rajauksen yläripsirajaan Essencen nestemäisellä rajauskynällä. Olisi mahtavaa osata tehdä näyttävät rajaukset. Harjoittelemallahan se varmaan alkaisi sujua, mutta koskaan ei saa aikaiseksi alkaa muuten vaan harjoittelemaan, eikä valmista silmämeikkiä tahdo pilata kokeilemalla. Hahah ehkä vielä joskus! 

Ripsiin harjaan taivuttamisen jälkeen Maybellinen Lash Sensational ripsiväriä ja alaripsiin samaa tuotetta, mutta vain vedenkestävänä.
HUULET

Huulimeikit on vieneet mun sydämen ihan täysin ja harmikseni mun huulet ovat ihan korppua näin talvisin. Tilasin kokeiluun jonkun huulivoiteen mikä on auttanut vähän mun ongelmaan, mutta ei silti täysin. Hahah kesää ja kunnon "huulikelejä" odotellessa! 

Huulet pohjustan Nyxin Lip Primerilla, rajaan rajauskynällä ja lopuksi huulipunaa. Mun rajauskynät on melkein kaikki Lumenelta ja oon tykännyt niistä kyllä tosi paljon. Punia löytyy mm. Nyxiltä, Isadoralta, Avonilta, Maciltä ja Essenceltä. Keväällä tekemääni lemppari huulimeikit postaukseen pääsee tästä.

VIIMEISTELY

Meikin viimeistelen suihkuttamalla kasvoille Avonin meikinkiinnityssuihketta. Ostin tämän testiin tosi halvan hinnan takia (kolme euroa tarjouksessa?) ja on kyllä toiminut tosi hyvin! 
Tähän loppuun vielä haluan kertoa mun kauan odotetusta hankinnasta! Joku saattaa muistaa miten oon täällä valittanut tietokoneista mitä oon tämän reilun yhden blogivuoden aikana käyttänyt ja haaveillut uudesta kunnollisesta läppäristä. Ja vitsit eilen mun haave toteutui ja kävin ostamassa uuden koneen! Mukaan lähti Macbook Pro 13,3 tuuman retina näytöllä ja vitsit olen ihan rakastunut. Toki uusi käyttöjärjestelmä vaatii paljon totuttelua, mutta hyvin olen ainakin tähän asti pärjännyt! Oon kyllä niin innoissani tästä. Parasta on se että pystyn nyt olemaan koneen kanssa missä päin kämppää tahansa, eikä mun tarvitse odotella käynnistymistä varttia! 

Mutta hei olisi kiva kuulla mitä piditte tästä postauksesta! Entä olisiko kiinnostusta kuulla mun  käyttämistä ihonhoitotuotteista?

6 kommenttia

 1. Voi olipa kiva postaus, ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ja hyvin toteutettu postaus! (:

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja ihanan valoisia kuvia! Huulituotteet ovat vieneet munkin sydämen, ja niitä tekisi mieli ostella jatkuvasti. Mä oon ainakin kiinnostunut kuulemaan sun ihonhoitotuotteista :)

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sama täällä! Ärsyttää vaan kun mä en pysty kunnolla käyttämään ainakaan tosi kylmillä keleillä... Täytyy löytää joku super rasva! Ja hei kiva kuulla että ihonhoitotuotteista kertova postaus kiinnostaa sua :) Täytyy laittaa toteutukseen!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.