MY CHRISTMAS LIST

5.12.2016

Tämä on yksi niistä postauksista, jonka olisin halunnut saada tänne blogiin jo muutama päivä ennen joulukuun alkua tai heti ensimmäisinä päivinä ainakin. Mutta eihän vielä ole liian myöhäistä! Joulu on kyllä ehdottomasti mun lemppari juhla ja taas on paljon asioita mitä haluan näin joulun alla tehdä. 
 Osta joululahjat ja suunnittele niitä valmiiksi paperille. Ensimmäiset lahjat hankin viime sunnuntaina, mutta vielä paljon puuttuu! Menin vielä ihan fiiliksen mukaan kaupasta toiseen ja katselin jos jotain kivoja lahjoja löytyisi. Ajan ja polttoaineen (ja hermojen) säästämiseksi pitää kuitenkin laatia vielä lista lopuista hankinnoista ja suunnitella lahjoja valmiiksi!

 Leivo pipareita ja panosta niiden koristeluun. Pipareiden leivonta ja varsinkin niiden koristelu on mun yksi lemppari joulu perinne. Tänä vuonna haluaisin myös ostaa yhden uuden muotin, nimittäin perinteistä lumihiutale muottia ei vielä löydy. Ja perinteisten tummien siirappileipien lisäksi haluan leipoa myös vaaleita pipareita!

 Pidä ihana joulufiilis yllä äläkä stressaa turhasta. Mut joulumielelle saa esimerkiksi kuppi jotain kuumaa juotavaa, joululaulut, kynttilät, jouluvalot ja joulun suunnittelu ylipäätänsä. Joulusta pitää mun mielestä nimenomaan nauttia eikä stressata!

 Panosta lahjojen paketointiin. Tänä vuonna oon entistä enemmän innostunut lahjojen paketoinnista ja haluan panostaa niihin! Pinterestistä löytyy niin paljon ihania inspis kuvia ja nyt mulla alkaa olla aika selkeä visio mitä haluan. 
 Ota kaikki ilo irti jouluaamusta. Jouluaattona on mun mielestä kivempi herätä aikaisin kuin nukkua pitkään. Eli jouluaattoaamuna haluan ainakin herätä aikaisin, keittää puuroa, sytyttää takan, käydä saunassa ja katsoa lastenohjelmia telkkarista. 

★ Tee joulusiivous. Vielä en ole edes kerinnyt aloittamaan, mutta kohta kyllä on pakko. Tykkään tehdä siivouksen rauhassa muutamassa päivässä, enkä kerralla. Mun siivousinto ei nimittäin riitä siihen, että joulusiivous onnistuisi yhdessä päivässä.

★ Lue enemmän kirjaa. Oon taas luistanut mun kirjan lukemisesta ja ilta menee yleensä telkkarin ääressä kirjan sijaan... Mun tavoite on varata ainakin vartti kirjan lukemiselle ennen nukkumaan menoa!

★ Ota paljon jouluisia kuvia. Rakastan vaan niin paljon tunnelmallisia & jouluisia kuvia ja näitä on otettava enemmän! Voisi sitten käyttää tälläisissä postauksissa omia kuvia, eikä Pinterestin... 

★ Osta joulukukkia kotiin. Joulutähti ei ole ehkä niin mun mieleen, mutta hyasintti on ainakin hankittava. Se on mun suosikki! ★ Askartele pakettikortit. Joulukorttien lähettäminen ei ole ainakaan vielä mun juttu, mutta sen sijaan haluan panostaa pakettikortteihin!  

★ Katso jouluisia elokuvia. Sarjojen katselu on nykyään voittanut leffaillat, mutta jouluiset elokuvat on aina yhtä ihania! Joulupukki ja noitarumpu on ainakin katsottava, se on mun joka jouluinen perinne. 

★ Tee mahdollisimman paljon jouluisia postauksia blogiin. Koska jouluiset postaukset on vaan niin ihania! Ainakin yksi jouluinen resepti on tulossa ja katsotaan ehdinkö väsäilemään vielä hyvissä ajoin joululahjaidea postauksen. Ja joululahjojen esittely postaus kuuluu mun suosikkeihin! Niin kiva tehdä, että lukea muiden blogeista.

★ Hanki Nasulle jouluasuste. Tilattiin J:n kanssa Ebaystä söpö punainen rusetti, mutta sitä ei ole ainakaan vielä näkynyt... Jos sitä ei ilmesty niin täytyy etsiä jostain kaupasta jokin pieni asuste!

2 kommenttia

 1. Ihana postaus♥ Mun mielestä kauniit paketit on kyllä ihan parhautta! Varsinkin jos jokainen paketti on samaan teemaan/sävyyn kääritty. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kuulla että tykkäsit! No niin on :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.