RENTO SUNNUNTAI MUN MATKASSA

15.1.2017

Edellisestä päivä kanssani -postauksesta on kulunut jo yli puoli vuotta, joten eiköhän olekkin jo uuden aika! Mun mielestä näitä on niin kiva toteuttaa ja valitsin taas tälläisen vähän rennomman kuvapainotteisen tyylin, enkä täysin aikataulutettua. Pidemmittä puheitta, lähdetään katsomaan miltä mun sunnuntai näytti!
Heräsin yhdeksältä ja selailin hetken puhelinta sängyssä ennen kuin nousin. Ajattelin yllättää J:n aamupalalla, joten laitoin heti uunin päälle ja otin pakkasesta jäljellä olevat croisantit. Annoin Nasulle aamuruuan ja croisanttien kypsymisen ajan luin seuraamieni blogien uusimmat postaukset. Meidän jääkaappi oli ihan tyhjä, joten aamupalan sisältö ei ollut mikään ihmeellinen. Croisanttien lisäksi tein vain pari leipää kehnoilla päällisillä ja keitin kahvia. Oli kyllä niin ihana herättää toinen aamupalatarjottimen kanssa ja aloittaa aamu rauhassa sängyssä syöden. 
Aamupalan jälkeen puoli yhdentoista aikaan lähdettiin Nasun kanssa lenkille ja päätettiin kävellä normaalia pidempi lenkki. Puolivälissä pysähdyttiin vielä hetkeksi moikkaamaan J:n kaveria ja puoli kahdeltatoista oltiin takaisin kotona. Laitoin päälle mun uuden ihanan kotiasun, minkä löysin viikko sitten alennusmyynneistä ja aloin tyhjentämään mun täynnä olevaa kameran muistikorttia. Tämän jälkeen lähdettiin kauppaan.
Kaupasta oli pakko saada uudet tulppaanit koristamaan kotia! Tulppaanit on vaan niin kauniita ja tuovat ihanan fiiliksen kotiin. Syötiin vähän välipalaa ja tämän jälkeen aloin kuvaamaan yhden tulevan postauksen kuvia.
Puoli kolmen aikoihin aloin laittamaan ruokaa, pitkästä aikaa kasvissosekeittoa. Ehkä maailman yksinkertaisin ruoka, super helppo ja nopea valmistaa! Kasviksiksi valitsin perunoita, porkkanaa, sipulia ja bataattia. Kasvisliemikuutiot jäivät vahingossa ostamatta, mutta heitin sekaan vähän runsaammin mausteita.
Mun oli tarkoitus ruuan valmistumisen aikana vähän siivota, mutta tiskikoneen täytön jälkeen muhun iski super väsymys ja menin J:n seuraksi sohvalle. Katsottiin jakso Frendejä ja tämän jälkeen J laittoi takan päälle ja mä vastailin viime postauksen kommentteihin. Kello näytti nyt hiukan yli neljää. 
Sanoin heipat J:lle, joka lähti tekemään autoremonttia ja aloin syömään. Keitto onnistui tosi hyvin ja oli kyllä hyvää pitkästä aikaa. 
Ruuan jälkeen menin Nasun kanssa lämmittelemään takkatulen ääreen ja luin muutaman sivun kirjaa. Syöminen auttoi selvästi mun väsymykseen ja mulla oli jo paljon pirteämpi olo. Ajattelin vielä muokata tähän postaukseen tulevia kuvia, mutta innostuin niin paljon, että aloitin postauksen kokoamisen niin pitkälle kuin oli mahdollista. Kello näytti nyt puoli kuusi, laitoin kuulokkeet korville ja aloin siivoamaan kotia. 
Puoli seitsemän aikoihin sain siivouksen valmiiksi, sytytin vielä muutaman kynttilän ja istahdin sohvalle hetkeksi ennen Nasun iltalenkkiä. Pakkasta näytti olevan jo liki kymmenen astetta, joten vaatteita sai laittaa runsaasti päälle!
Lenkin jälkeen keitin kupin teetä ja katsoin Olipa kerran sarjan uutta kautta. J tuli kotiin puoli yhdeksän aikoihin ja lähdettiin hakemaan vielä kaupasta pakastepitsat. Loppu illan suunnitelmiin kuuluu saunomista ja Syke sarjan katselua.

Mukavaa sunnuntai iltaa! 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.