SEITSEMÄN TAVOITETTA VUODELLE 2017

7.1.2017

Mä en ole varmaan koskaan tehnyt yhtään uudenvuodenlupausta, mutta sen sijaan olen tykännyt asettaa erilaisia tavoitteita alkaneelle vuodelle. Taas on tullut aika asettaa uusia tavoitteita ja miettiä mitä oikein haluaa vuodelta 2017. Tälläisen listan kokoaminen nostaa ainakin itsellä motivaatiota ja  saa innostumaan uudesta vuodesta vielä enemmän! 
Edisty kodin sisustamisessa. Viime vuonna hankittiin kotiin lähinnä isoimpia ja myös niitä kalliimpia käytännön juttuja, eikä edistytty paljoa sisutamisen suhteen. Meillä on vielä aika kolkkoa ja huonekalujakin on vielä hankkimatta esimerkiksi eteiskäytävään. Tänä vuonna olisi kiva edistyä tässä ja tehdä kodista entistä viihtyisämpi! Ollaan myös vähän haaveiltu lattian vaihdosta ja sänkykin kaipaisi vaihtoa. Katsotaan mitä kaikkea pystytään tänä vuonna tehdä!


Saa enemmän aikaan. Päiviä jolloin jämähtää sohvalle Netflixin ääreen, vaikka tekemistä olisi tosi paljon on ihan liian paljon. Oon muutenkin vähän liian aikaansaamaton ja tästä tavasta haluaisin päästä eroon! Suunnittelen asioita täydellä innolla, mutta toteutus venähtää tai ei toteudu ollenkaan. Vihaan tätä piirrettä itsessäni niin paljon!

Lue enemmän. Tv-sarjat tahtovat viedä voiton iltaisin ja hävettää oikein kuinka kauan sama kirja on nököttänyt yöpöydällä. Haluan oppia tästä huonosta tavasta pois ja lukea joka ilta ennen nukkumaan menoa edes vähän.

Panosta vaatekaappi projektiin. Aloitin viime syksynä vaatekaapin sisällön "kunnostus" projektin. Karsin paljon vaatteita mitkä eivät enää miellyttäneet omaa silmää ja aloin miettiä jokaista vaateostosta tarkemmin. Projekti oli pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta sain siitä kunnolla kiinni vasta kirjoitettua aiheesta postauksen tänne blogiin. Sain tiivistettyä päässä pyörivät ajatukset yhteen ja asiat jäivät omaan mieleen myös paremmin. Tänä vuonna haluan edistyä tässä projektissa lisää ja jatkaa täydellisen vaatekaapin kokoamista! 

Tee uusia kestäviä rutiineja. Mulla on ajanjaksoja milloin jaksan panostaa asioihin ihan täysillä ja sitten taas en ollenkaan. Haluaisin saada uusia kestäviä rutiineja mun arkeen ihan säännöllisestä syömisestä liikuntaan. 
Laita useammin ruokaa. Musta on tullut oikeasti niin laiska ruuanlaittaja ja tämä ärsyttää niin paljon. Tänä vuonna haluan yrittää enemmän ja tehdä ainakin viikonloppuisin ihan kunnolla ruokaa. Uusien reseptien kokeilukaan ei olisi pahitteeksi! Tämä tavoite oli myös viime vuoden listassa, mutta taisin laiskistua vielä enemmän... Haha.

Tee muutama pieni reissu. Tänä vuonna haluan tehdä edes muutaman pikku reissun. Tallinnassa olisi ihana käydä ja haluan ehdottomasti käydä Ruotsissa katsomassa juuri sinne muuttanutta ystävääni. Ja voisihan sitä täällä Suomessakin käydä jossain uudessa kaupungissa!


Minkälaisia tavoitteita te olette asettaneet tälle vuodelle?

2 kommenttia

  1. munkin pitäisi käynnistää sisustus- sekä vaatekaappiprojektit tänä vuonna... saa nähä mistä revin tähän rahat :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa hyvää tulee! Nämä molemmat projektit vievät todella paljon aikaa ja myös paljon sitä rahaa. Ja ovathan nämä vähän sellaisia ei koskaan valmiita projekteja :'D Pieni askel kerrallaan!

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.