MY NEW MAKEUP CORNER

16.2.2017
Joulukuussa aloin haaveilla ihan kunnolla omasta meikkinurkkauksesta ja en olisi uskonut, että sain toteutettua tämän jo näin nopeasti! Tammikuun puolella hankin pöydän, jakkaran ja peilin, mutta nyt helmikuussa saatiin kaikki asennuksetkin valmiiksi. Meikkipöytä tuli todella tarpeeseen, sillä meidän pienessä vessassa on tosi vähän säilytystilaa ja mun meikit veivät ennen siellä suurimman osan siitä. Ja onhan tuollainen ihan oma paikka ihana, arjen luksusta ainakin mulle. Vielä kun saisi loppu huoneen kuntoon, ettei olisi niin tyhjää! 

Päädyin tosiaan Ikean Malm -kampauspöytään ja olen kyllä tyytyväinen valintaani. Yritin etsiä kauan jotain toisen tyyppistä pöytää, koska tämä nyt löytyy joka toiselta meikkipöydän omistajalta, mutta tässä on hinta ja malli niin kohdillaan, että päädyin minäkin sitten tähän. Peilin ostin myös Ikeasta ja päädyin pyöreään reunalliseen peiliin, johon J asensi ledivalot. On muuten niin kirkkaat, että näkee omat kasvonsa vähän liiankin hyvin, haha! Valojen kirkkautta saa toki säädettyä omaan makuun sopivaksi. Nappirahin hankin Ellokselta.

Laatikkoon hankin Ikeasta läpinäkyviä lokerikkoja helpottamaan järjestelyä, vanupuikkoja sekä lappuja säilytän Jyskistä hankituissa lokerikoissa. Pöydällä pidän muutamia käytetyimpiä meikkejä, kuten meikkivoidetta, kulmakynää ja ripsivärejä, sekä melkein kaikkia huulipuniani. Siveltimet erottelin käytännöllisyyden vuoksi, eli luomivärisiveltimet ovat omassa purkissa. 

Laatikosta löytyy mun loput meikit ja suurimman osan tilasta vievät mitkäs muutkaan kuin paletit. Tykkään pitää ne helposti esillä levällään, tosin pari palettia olen joutunut jo päällekkäin laittamaan. Toiselta puolelta laatikkoa löytyykin sitten kaikki muu. Vanulappujen ja puikkojen vierästä löytyy peitevoiteita, huulirasvoja, rajauskyniä yms. Seuraavasta lokerikosta löytyy mm. ponnareita, puutereita, meikkivoiteita ja primereita. Viimeisessä lokerikossa on huultenrajauskyniä, muutama huulipuna- ja kiilto, meikinkiinnityssuihke ja ripsientaivuttimet sekä pinsetit. 


Tältä näytti mun meikkinurkkaus! Mitäs tykkäsitte?

14 kommenttia

 1. Haha voisinko sanoa että aika ihana :D mulla on melkein mun kaikki meikit työpöydän päällä purkeissa ja lokerikoissa, paleteille mulla ei vaan oikeen oo kunnollista paikkaa. Mut aivan mahtavan näköstä, ja ihana toi peili valoineen ja penkki :D ja toi luomiväripalettejen määrä...<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna :') Meikit on kyllä paljon kätevämpi säilyttää erilaisissa lokerikoissa yms. kuin meikkipussissa! Mullakin oli vähän ongelmia palettien säilytyksen kanssa, kun pidin meikkejä vielä vessan puolella. Toivottavasti keksit jonkun hyvän säilytysratkaisun sun paleteille! Hih joo, luomiväripaletteja on kertynyt jo muutama. Mutta mä vaan rakastan luomivärejä niin paljon <3

   Poista
 2. Aivan ihanan näköistä! ♥ Harmittaa kun itselle ei mahdu meikkipöytää asuntoon, olisi ihanaa saada meikit tuollaiseen järjestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tilanpuute on kyllä harmillista :( Noh, saa ainakin unelmoida mitä isompaan kotiin sitten joskus haluaa! Esimerkiksi mä unelmoin ihanasta kaksiovisesta makkarista ja isommasta vaatehuoneesta.

   Poista
 3. Oi miten ihanan näköistä! :')♥

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näkönen meikkipöytä. Ite hankin meikkipöydän itelleni viimesyksynä ja sen jälkeen en oo voinut kuvitellakaan, että voisin olla ilman. Niin kätevää, kun meikit on siistissä järjestyksessä ja on joku paikka, jossa saa rauhassa laittautua. :) Niin ja mielettömän ihana toi maljakko tossa pöydällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :') Meikkipöytä on kyllä niin kätevä! Ihanaa kun on tuollainen ihan oma paikka <3

   Poista
 5. Ihana kun toteutit tämän postauksen! ♥ Sun meikkauspiste näyttää todella kivalta ja kauniilta. Haaveilen itsekin tuollaisesta pöydästä ja siitä, että kaikki meikit ovat samassa paikassa siististi. Yksiössä täytyy kuitenkin vielä tyytyä vaihtoehtoratkaisuihin, mutta hyvää kannattaa odottaa. :) Mukavia kauneushetkiä sulle! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta ja mun meikkauspisteestä! Meikkipöytä on kyllä tosi kätevä ja meikit pysyy järjestyksessä. Me asutaan nykyään kolmiossa, niin meikkipöydän sai sijoitettua kätevästi yhteen "ylimääräiseen" huoneeseen :)

   Poista
 6. Tosi raikas ja kivan simppeli! Aloin ihan haaveilemaan omastakin meikkauspöydästä... :) toistaiseksi kaikki meikit on kuitenkin pysyneet vessassa

  Life à la Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meikkipöytä on kyllä niin kätevä ja nyt mulla on vihdoin kunnon meikkausvalo talven hämärään!

   Poista
 7. Olipa taidolla tehdyt sivut ja kuvat olivat toisi hyviä. Kaikki meikit olivat järjestyksessä, niistä pitää ottaa vinkkiä. Lisää kirjoituksia ja kuvia toivotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :') Meikkipöytä on kyllä tosi käytännöllinen ja meikit on helppo pitää järjestyksessä!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.