KOIRAKAVERIN YSTÄVÄKIRJA

7.3.2017

Ystäväkirja postauksia on näkynyt viime aikoina tosi monissa blogeissa, mutta itse innostuin vähän enemmän tästä koirien versiosta, jonka löysin Saijan blogista. Toteutukseenhan tämä oli pakko  siis laittaa! Viime vuonna tein Nasusta fakta postauksen, eli jos haluat tutustua meidän corgi pojuun vielä paremmin kannattaa tsekata myös tämä postaus. Huomasin muuten postausta lukiessani, että Nasu on parantanut muutan kohdan suhteen tapojaan ihan hurjasti. Hyvä Nasu! Mutta nyt kysymysten pariin:


1. Mikä on lempiherkkuasi?

En ole kovin nirso, eli melkein kaikki kelpaa! Tykkään kovasti kuitenkin kurkusta ja kuivatuista kanafileistä. 

2. Oletko koskaan tuhonnut mitään?

Olen... Pentuna söin mm. kaikki äitini ballerina kengät ja myös yhdestä kalliista huivista palasen. Myös oman petini tuhosin hyvin nopeasti pienenä ja tietysti iso kasa leluja on tuhoutunut. Nyt olen jo iso poika ja tuhottavaksi joutuvat enää jotkut lelut. 
3. Leikitkö mielelläsi muiden koirien kanssa vai oletko tappelupukari?

Leikin! Leikit ovat usein kuitenkin aika hurjan näköisiä, mutta leikkiä se silti on, ei tappelua. Parhaita leikkikavereitani ovat Wilma ja Mafi. 

4. Missä nukut mieluiten öisin?

Omassa pedissä tai lattialla. Joskus menen hetkeksi sänkyyn äidin viereen, mutta siirryn nopeasti omaan petiini.5. Mikä on lempilelusi?

Pienet vinkuvat lelut ovat aina olleet suosikkejani. Tällä hetkellä lempparini on pieni vihreä vinkulelu, joka näyttää vähän tammenterholta. Lelu pääsee usein myös mukaan lenkille, koska äiti houkuttelee sillä minua jos alan kiukuttelemaan.

6. Jos pöydälle olisi jäänyt makkara ja olisit huoneessa yksin, mitä tekisit?

En mitään. Olen sen verran matala, etten saisi otettua pöydän päältä yhtikäs mitään. Muutenkin tykkään vain nukkua kun jään yksin kotiin.
7. Oletko kova uimaan?

Viime kesänä äiti ja J uittivat minua ensimmäistä kertaa. Tykkäsin siitä kovasti, mutta minua pelotti myös tosi paljon. Olisi helpompaa jos pystyisin itse kävelemään mökillä veteen, mutta nyt minut on vain nostettu laiturilta veteen ja olen uinut lyhyen matkan rantaan. 

8. Minkälainen olisi täydellinen päiväsi?

Täydelliseen päivääni kuuluu keskipitkä lenkki aamulla sekä illalla, paljon leikkiä ja myös omaa rauhaa. Ehkä myös vierailu J:n vanhemmilla! Olisi myös ihana päästä metsään juoksentelemaan ja saada paljon herkkuja.
9. Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä?

En ole. Tykkään lähteä jahtaamaan lintuja, mutta en saa niitä koskaan kiinni. Kesällä on myös ihan parasta juosta Yläneellä kanatarhan viereen ja säikyttää kanat. 

10. Minkälainen omistajasi on?

Tykkään molemmista yhtä paljon! Äidin kanssa kuljen joka päivä töihin Yläneelle ja vietän eniten aikaa hänen kanssaan. J:n kanssa tykkään riehua ihan kunnolla ja ehdotan aina leikkiä kun hän saapuu illalla kotiin. On myös ihan parasta, silloin kun molemmat ovat kanssani samaan aikaan lenkillä. 

6 kommenttia

 1. Ihan älyttömän söpö koira! <3 On kyllä ihanaa että saat vietyä töihin mukaan, ettei joudu olemaan yksin.
  Mullakin itse asiassa luonnoksissa vastaava postaus mun pikkupellestä, niin tulossa pian :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Nasu kiittää <3 Totta! Vaikka Nasu pärjää tosi hyvin yksikseenkin, niin on ihan parasta ettei hänen silti tarvitse olla koko päivää yksin kotona :) Hei kiva kuulla, täytyy ehdottomasti käydä lukemassa!

   Poista
 2. Tää oli tosi ihana postaus! ♥ Hirmu söpöt kuvat! Pitää ottaa kyllä tämä talteen ja tehdä samanlainen meidän pikku hirmusta :D

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihana postaus, tää sai kyllä hymyn huulille! Ja niin söpöjä kuvia! Ihanaa, että sulla on mahdollisuus viedä Nasu töihin :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla että pidit! Se on kyllä kiva, kun Nasun ei tarvitse olla toimettomana kotona koko päivää :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.