GETTING STARTED | MY FIRST BULLET JOURNAL

3.4.2017

Oon törmännyt muutamia kertoja Pinterestissä bullet journal eli bujo juttuihin, mutta jotenkin en ole kiinnittänyt aiheeseen sen enempää huomiota. Noin viikko sitten muhun iski kuitenkin ihan hirveä bujo innostus, kun luin Just saying hi -blogin Annen postausta aiheesta. Bullet journal on siis itse tehty kalenteri, mutta samalla myös paljon muuta. Kalenterin lisäksi yhteen vihkoon kerätään myös paljon muuta, kuten erilaisia listoja, muistioita... ihan mitä vaan haluaa! Blogin myötä olen rakastunut erilaisten listojen tekemiseen, eli niitä tulee löytymään mun bujosta paljon. Tavallinen kalenteri ei ole myöskään tuntunut ihan omalta, joten miksei tekisi itse juuri sellaista kun haluaa ja tarvitsee.


Viime viikolla tutustuin bujoilun maailmaan Pinterestin ja Youtuben avulla, ja sunnuntaina lähdin metsästämään itselle omaa vihkoa. Leuchtturm 1917 -vihko tuli esille tosi monissa kuvissa ja videoissa, ja hankin itselleni myös sen. Värivalikoimaa oli, mutta päädyin kuitenkin klassiseen valkoiseen. Mukaan tarttui myös pari eri paksuista Micron finelineria, sekä ihania pastellin sävyisiä yliviivaustusseja. Perus Stabiloneja multa löytyikin kotoa valmiiksi. Vihon saatuani oli tietysti pakko päästä heti hommiin ja muutama sivu on jo tullut raapustettua. Kalenterin lisäksi mulle ovat tosiaan tärkeitä erilaiset listat ja muistiot, esimerkiksi  yhdelle sivulle kirjoitin läheisten synttärit muistiin ja siivoussuunnitelma tuntui  hyvältä tavalta saada enemmän aikaan kotona. Suunnitelmissa on myös tehdä mm. toivelistoja, kuukausittaisia budjetti suunnitelmia,  blogille omia ideointi sivuja... mitä ikinä vaan keksin. Olen oikeasti jo niin koukussa tähän hommaan! Niin hauskaa ja samalla hyödyllistä. Yllätyin myös siitä miten hyvin oma kirjoittaminen sujui, vaikka aluksi käsi vähän tärisikin ja muutama virhekkin sattui!


Bullet journal tuntuu todellakin omalta jutulta, sillä näin pystyn räätälöimään juuri itselle mieluisen kalenterin ja plussana tietysti kaikki muu hauska! Tulen näyttämään varmasti jatkossa paloja mun bujosta täällä blogissa, mutta tässä oli tälläinen pieni kurkkaus mun ensimmäisiin raapusteluihin ja ideoihin.

Mitä mieltä te olette bujoilusta?

6 kommenttia

 1. Oiiii, aivan ihanaa, että aloitit myös bujoilun! Kiitos myös kunniamaininnasta ♥ Sun ensimmäiset sivut näyttää todella kivoilta ja mukava päästä näkemään myös jatkossa, mitä kaikkea keksit omaasi listata. Itsekin olen ihan intona tuosta harrastuksesta ja laskin juuri, että vaikka takana on vasta reilu viikko, olen jo saanut miltei 30 sivua täyteen kaikkea kivaa. Bullet journalista on kyllä tosi paljon hyötyä ja iloa jokaiseen päivään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä jo niin koukussa bujon tekemiseen! Halusin ehdottomasti mainita sut ja sun blogin, koska kaikki lähti oikeastaan sun postauksista :) Eli kiitos sulle! Joo tekisi mieli vaan tehdä ja tehdä, mutta hah tänäänkin multa tuntuu tunnit loppuvan kesken :'D Ihana uusi harrastus tää kyllä on <3

   Poista
 2. Oi että, kiinnostaa paljon! :) itsekin aloitin juuri vihkoon tekemään vähän kuin bujla, tosin ei niinkään kalenterityylisesti. Kivaa ja rentouttavaa tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että oot kiinnostunut myös bujoilusta! On kyllä niin kivaa ja hyödyllistä tekemistä :)

   Poista
 3. Saako tota Leuchtturmia Suomesta jostakin kaupasta (vai pelkästään netistä)? ja mihin hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Akateemisesta kirjakaupasta ainakin! Hintaa oli reilu parikymppiä :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.