MY MAKEUP BASE ROUTINE

5.4.2017

Viime vuonna tein postausta yleisesti koko mun meikkirutiinista, mutta nyt keskitytään vielä nimenomaan pohjaan ja siihen miten mä teen sen just tällä hetkellä. Muutama vuosi sitten lättäsin  vaan nopeasti meikkivoiteen sormilla kasvoille ja meikkipohja oli tällä valmis. Hah, tästä on kyllä edetty ja nykyään tykkään panostaan pohjaan kunnolla. Ainut inhottava ongelma on vaan mun kuiva iho, joka ei aina halua tehdä yhteistyötä... Onneksi nyt on alkanut jo vähän helpottamaan tämän saralta, kun ilmat ovat lämmenneet! 

Mietiskelin mitkä kaikki tuotteet luetaan perus meikkipohjaan ja tulin siihen tulokseen, että kaikki mitä ennen puuterointia laitan. Tämä on tosiaan mun pohja, jonka yleensä aina teen. Meikkaan kuitenkin oikeastaan vain viikonloppuisin, eli sen takia mun perus pohja on vähän enemmän aikaa ja vaivaa vievä. 


Pohjustus & color correcting

Aloitan meikin (ihon kosteutuksen jälkeen) pohjusvoiteella ja mulla on ollut kauan käytössä Lumenen kosteuttava pohjustaja, joka tuo myös pientä hehkua iholle. Seuraavaksi taputtelen sormella vaaleanpunaista sävyä Viva La Divan peitevoide triosta tummille silmänalusille. Kahta muuta sävyä taputtelen nenänpieliin sekä mahdollisiin näppyihin. Meikkivoide

Seuraavana vuorossa on meikkivoide ja tämä Lorealin tyynymeikkivoide on mun uusi suosikki. Rakastuin tähän oikeasti heti! Niin mukavan ja kevyen tuntuinen ja sopii ehdottomasti mun kuivalle iholle. Tämä ei kerry kuiviin kohtiin ja korosta niitä, kuten useat kokeilemani meikkivoiteet ovat tehneet. Tykkään niin paljon! Levitän tätä iholle joko We Care Iconin meikkimunalla tai Zoevan meikkivoidesiveltimellä.  Peitevoide

Meikkivoiteen jälkeen laitan vielä vähän lisää peittoa silmien alle, otsaan, nenänvarteen ja leukaan. Vaalean sävyinen peittari korostaa myös hieman näitä kohtia ja nyt olen ottanut taas käyttöön laatikon pohjalla lojuneen Lumenen valokynän. Aloitan laittamalla silmien alle ensin valokynää ja sitten  Maybellinen Fit me peitevoidetta. Blendaan ne yhdessä kolmion muotoon meikkimunalla. Sitten valokynästä viirut otsaan, nenänvarteen ja leukaan. Päälle peitevoidetta ja blendaus. Olen käyttänyt nyt myös Lumenen nestemäistä highlighteria, josta löysin näytekappaleen lehden välistä. Niin ihana tuote, pakko ostaa vielä koko purkki tätä!Väri

Nyt mun lemppari osio, eli tuodaan kasvoille vähän väriä. Tämä tekee oikeasti niin paljon eloa kasvoihin! Olen niin rakastunut tuohon Lumenen nestemäiseen aurinko"puuteriin", en voi oikeasti ylistää tätä liikaa! Taputtelen tätä meikkimunan avulla poskiluiden alle ja vien hiusrajaa pitkin ohimoille. Meikkimunaan jääneet jämät taputtelen vielä kasvojen alaosaan ns. leuan alle tasapainottamaan kokonaisuutta. Meikkipussini uusin tulokas on voidemainen poskipuna ja niinkin ihmeellisestä kaupasta kuin h&m. Tykkään tästä kyllä tosi paljon, helppo levittää ja lopputulos näyttää tosi hyvältä! Ja on muuten mun ensimmäinen h&m:n meikki. Puuteri

Lopuksi kiinnitän meikin kevyesti Lumenen irtopuuterilla ja ne kohdat mihin laitoin aikaisemmin nestemäistä bronzeria kiinnitän Lumenen aurinkopuuterilla. Hankin vihdoin myös uuden puuterisiveltimen, RT:n Bold Metals sarjan ihan täydellisen mallisen siveltimen (100), jolla saa taputeltua puuterin helposti kasvoille. Aurinkopuuterin levitän RT:n duo fiber face siveltimellä. 

Tälläisiä tuotteita mä käytän meikkipohjaani ja kuten huomata saattoi mukaan mahtui paljon Lumenea. Tykkään kyllä ihan tosi paljon Lumenen pohjatuotteista, ihan lemppareita! Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?

2 kommenttia

  1. Oma meikkipohja on tosi tosi yksinkertanen, joka kyllä kaipaisi jo pientä päivitystä. Itsekin käytän tota Maybellinen Fit me peitevoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt jotenkin ollut tosi innostunut kaikista pohjatuotteista ja tekisi mieli kokeilla kaikkia uusia :) Toi Fit me peittari on kyllä niin hyvä!

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.