RAKKAUDESTA LOAFEREIHIN

22.4.2017

Moikka ja ihanaa lauantaita kaikille! Mun viikonloppu on alkanut tosi kivoissa merkeissä, nimittäin eilen mun kaksi ystävää tuli katsomaan meille uuden Vain elämää kauden avausjaksoa ja tälle päivälle on myös kivoja suunnitelmia. Eilen oli kyllä ihan super hauskaa ja katsottiin putkeen vielä seuraavan viikon jaksot Ruutu plus palvelun avulla. Nyt tulin mun vanhempien luokse ja lähdetään pian katsomaan siskon uutta asuntoa. Illan suunnitelmat ovat vielä auki, mutta huomenna lähdetään siskon kanssa ostoksille. Tälläisiä suunnitelmia mun viikonlopulle, ja nyt hypätään itse postauksen aiheeseen.

Kun pari kuukautta sitten aloin jo vähän intoilemaan keväästä, iskin silmäni kauniisiin loafereihin ja bongasinkin heti omaa silmää miellyttävät yksilöt Boozt.com:ista. Ihanat Billi Bin kengät päätyivät mun suosikkilistalle ja viime viikonloppuna klikkasin ne vihdoin ostoskoriin. Sopiva alennuskoodi osui kohdalle ja kun kenkien kohdalla luki, että vain muutamia jäljellä, päätös oli selvä. Eilen nämä kaunokaiset saapuivat mun luo ja voi että, nämä kengät ovat ihan täyttä rakkautta.

Kengät ovat aitoa mokkanahkaa ja huomenna meen ostamaan näille suojasuihkeen, etten pilaa näitä ihan heti! Jännitin super paljon osuisiko mun koko valinta oikeaan ja osuihan se. Kenkiä on aina jännittävä tilata netistä, kun koot heittelevät niin paljon. Mä onnistuin valitsemaan juuri täydellisen koon itselleni ja ah, rakastan näitä kenkiä vaan niin paljon! Super sirot ja kauniit. Tykkään myös noista kivoista hapsu yksityiskohdista, jotka tekevät kengistä jotenkin rennomman näköiset. En malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä! 


Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.