THURSDAY PINSPIRATION

13.4.2017

Kivaa torstaita kaikille! Mulla ja varmasti monella muullakin alkaa tänään pieni miniloma, eli seuraava työpäivä olis vasta tiistaina. Jee, tuntuu oikeasti lomalta! Mä naputtelen tätä postausta vielä työpaikalla, sillä kone sattui olemaan mukana ja kotona voi sitten mennä vaan suoraan suihkuun ja vaan olla. 

Mulla on pyörinyt tän tyyppinen postausidea jo pitkään mielessä, eli tuun esittelemään teille nyt mun muutamia lemppari kuvia, joita oon Pinterestistä bongaillut. Pinterestin selailu ja sieltä inspiration hakeminen on ollut jo useita vuosia mun arkipäivää, mä vaan rakastan kauniita kuvien selailua niin paljon! Tässä tulee mun viisi suosikki kuvaa:

Kuvat: Pinterest

1. Vaaleanpunainen ovi | Rakastan tätä kuvaa niin paljon! Super ihana ovi yksityiskohtineen ja niin söpön värinen. Plus kaikki muut pienet asiat, jotka tekevät kuvasta kotoisan ja tunnelmallisen. 

2. Rennot farkut, rento asu | Kerroin muutama postaus sitten mun palavasta halusta saada rennot, hyvin istuvat farkut ja myös Pinterestissä on tullut selailtua erilaisia asukokonaisuuksia tälläisten housujen ympärille. Löysin yhdestä verkkokaupasta aika kivan näköiset farkut ja vaikka yleensä en tilaa netistä mitään näin "hankalaa", niin ehkä pitäisi vaan rohkeentua tilaamaan ja sitten vaan palauttaa jos ei istu. 

3. Karkkineule | Yksi asia mikä kuuluu rentojen farkkujen lisäksi mun himotuslistalle, on karkkineule. Hah, tää on mun mielestä ihanan kuuloinen sana ja tarkoitan siis jotain vaaleanpunahtavan väristä neuletta. Ja tässä kuvassa on muutenkin jotain niin ihanaa, tykkään! 

4. Flat lays | Rakastan niin paljon kaikenlaisia flat lay kuvia! Niissä on vaan jotain niin ihanaa ja inspiroivaa.

5. Bullet Journal | Pinterestistä on tullut viime aikoina selailtua paljon bujoiluun liittyviä kuvia ja haettua inspistä omaan bujoon. Tykkään ihan tosi paljon kollaasissa näkyvän bujo kuvan asettelusta ja ideasta, super kaunis!

2 kommenttia

 1. Ihana postaus! Bullet journal alkaa kuulostamaan koko ajan kivemmalta... Voisin itsekin joskus aloittaa bujoilun, kun sitä näkyy nyt joka puolella :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit :) Suosittelen ehdottomasti bujon aloittamista, super hauskaa hommaa!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.