TODAY'S THOUGHTS

20.4.2017


Vitsit miten nopeasti viikko on kulunut tuon maanantai vapaan ansiosta! Tuntuu ihan hullulta, että huomenna on jo perjantai ja alkaa viikonloppu. Tämä viikko on muutenkin ollut tosi mieluinen ja tuntuu, että olen paljon energisempi kuin ennen. Melkein koko kuukauden ajan olen ollut jotenkin tosi aikaansaamaton, mikään ei ole oikein huvittanut ja tuntuu ettei blogin suhteenkaan ole ollut mitään hyviä idiksiä, minkä huomaa myös varmasti kuukauden postaussaldosta. Nyt tunnen saaneeni kiinni taas hyvästä arjesta ja olen jaksanut puuhailla enemmän kotonakin, vaikka töiden jälkeen vähän väsyttääkin. Eli valoa tunnelin päässä!

Viime perjantaina lähdin ostamaan vihdoin uutta puhelinta, kun jo monen viikon ajan sinnittelin rikkoutuneen näytön kanssa. En halunnut kuitenkaan käyttää enää rahaa mun monen vuoden ikäiseen Iphone 6:seeni, vaan laittaa näytön korjaus rahat mielummin uuteen puhelimeen. Päädyin Iphone 6s plus malliin, mutta liikkeen varastosta ei tätä mallia löytynyt, joten puhelin saapui mulle sitten eilen postin kautta. Puhelimen koko tuli pienenä shokkina, sillä en muistanut sen olevan näin iso! Hah, mutta ihan positiivisessa mielessä kuitenkin. Tykkään lukea kännykällä paljon blogeja yms. ja vähän isommasta näytöstä ei ole tosiaan haittaa! Puhelimella kuvailu on jäänyt multa tosi vähäiseksi, osittain varmasti snapchatin takia, mutta ehkä nyt saan uutta intoa siihenkin ja olisi kiva päästä toteuttamaan puhelinkuva -postauksia tänne blogiin.

Nyt täytyy lähteä Nasun kanssa lenkille vesisateeseen ja siivota koti kuntoon viikonloppua varten! 
Eli ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia

 1. Maanantain jälkeen päivät on kyl hurahtanu aika nopeesti täälläkin. Mulla on tuo samainen puhelin, samassa sävyssä ja oon ite tykänny siitä näinä viitenä kuukautena jona se mulla on ollut.
  Tosi ihanat kuvat oot tähän postaukseen laittanu :3

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidennetty viikonloppu vaikuttaa kyllä niin paljon! Oi mahtava kuulla, olen myös ihan rakastunut tähän puhelimeen ja iso näyttö oli kyllä hyvä valinta :) Kiitos paljon sulle Paula <3

   Poista
 2. Moi! Minkä ohjelman oot ladannu tohon koneeseen et kellon saa noin, oliko ilmainen ja ootko kuullu et jättääkö se ajan myötä näyttöön jäljen eli vähän kuin syövyttää sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi en muista yhtään mikä sen sivuston nimi oli! Googlettelemalla jotenkin löysin sen :'D Mitä ihmettä, en ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta syövyttämisestä. Eli en yhtään kyllä tiedä, mutta mulla tuo näytönsäästäjä ei kovin usein tai kauaa päällä olekkaan.

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.