VIIKONLOPPU UPPSALASSA

10.4.2017

Odotettu viikonloppu saapui vihdoin ja viime perjantaina lähdettiin kohti Uppsalaa, jossa mun yksi parhaista ystävistä opiskelee. Tehtiin tosiaan tälläinen pikainen viikonloppureissu parin ystävän kanssa ja oli kyllä ihana päästä näkemään Uppsalaa. Ilma oli aika kylmä mikä teki kaupungilla kiertelystä vähän epämukavampaa, mutta kivaa oli silti! Kaiken kivan ja hauskan sekaan mahtui myös vähän sekavia fiiliksiä, sillä lentokoneessa istuessa kyllä hirvitti lukea Tukholman tapahtumista, kun oli itse juuri laskeutumassa Arlandan kentälle. Onneksi meidän kohteena oli kuitenkin Uppsala Tukholman sijaan. 
Saavuttiin Uppsalaan perjantai illalla ja väsymyksen sekä myös vähän sekaisten fiiliksien takia päätettiin vaan viettää iltaa ystäväni kämpällä. Tilattiin bataattiranskiksia, ihan vaan oltiin ja juteltiin. Tälläinen rento illanvietto on kyllä ihan parasta! 


Lauantai aloitettiin ihanalla aamupalalla ja aamupäivällä lähdettiin kiertelemään kaupungille. Käytiin Uppsalan tuomiokirkossa, katseltiin nättejä rakennuksia, kahviteltiin ihanien kakkupalojen kera, kierreltiin muutamia kauppoja, syötiin tuhdit burgeri annokset... Illalla meidän oli tarkoitus mennä katsomaan vielä valoja, mutta oltiin niin kylmissään ja väsyneitä, että päätettiin vaan jäädä viettämään iltaa kämpälle. Otettiin parit lasit viiniä, pelattiin yhtä hauskaa peliä ja selvitettiin miten päästä aamulla satamaan. 
Ei löydetty edullisia lentoja sunnuntaille, joten tultiin laivalla takaisin Suomeen. Tässä ärsyttävää oli se, että piti lähteä todella aikaisin aamulla (herätys 3.15).  Tähän aikaan ei mennyt busseja tai junia suoraan Tukholmaan, joten jouduttiin koukkaamaan lentokentän kautta. Koko päivä menikin sitten laivalla, jossa lähinnä lepäiltiin. Oli kyllä tosi ihana reissu, vaikka Tukholman tapahtumat pyörivätkin paljon mielessä. On niin ihanaa päästä viettämään oikein kunnolla aikaa ystävien kanssa, kun kaikki asutaan nykään niin kaukana toisistamme!

2 kommenttia

  1. Ihania tunnelmallisia kuvia!❤️ Ruotsi on vaan maana jotenkin niin sellainen, että tykkään ihan hurjasti. varmasti nuo Tukholman tapahtumat tietysti varjosti, ihan järkyttävää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tykkäsin kyllä tosi paljon ja olisi tosi kiva päästä tutustumaan myös Tukholmaan! Ihan hirveä kyllä tuo Tukholman isku, Ruotsia on kuitenkin pitänyt yhtä turvallisen tuntuisena kuin Suomeakin.

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.