Huhtikuun neljä lempparia

2.5.2017

Niin se aika vaan menee ihan hurjaa vauhtia eteenpäin, ihan hullua että on jo toukokuu! Tuntuu, että vuosi vasta  vaihtui, vaikka puoli väli jo lähestyy. Oon ihan fiiliksistä alkaneesta kuukaudesta ja pian saa alkaa jo miettimään suunnitelmia kesälle. Vappupäivästä jäi kyllä niin hyvät fiilikset päälle ja päätin, että nyt täytyy ottaa kunnon puhti päälle töissä ja koittaa tehdä vaan paljon töitä. Suunnitelmia kodin laittoon nimittäin riittää, mutta ne eivät toteudu tyhjän kukkaron kanssa. Haluan saada kodin sisustuksen edistymään (mikä oli muuten mun vuoden tavoitelistalla yksi iso kohta) ja siihen liittyen on tulossa lähiaikoina myös postausta! Nyt palataan vielä hetkeksi huhtikuun tunnelmiin ja mitkä jutut nousivat mun suosikeiksi. Huhtikuun alussa lähdin kahden ystävän kanssa Uppsalaan meidän ystävän luokse ja oli niin ihanaa päästä näkemään missä hän nykyään asuu. Reissu oli ehdottomasti kuun kohokohta ja tulee iso hymy huulille kun mietinkin vain koko reissua. Odotan jo innolla seuraavaa kertaa!


Bullet journalin aloittaminen kuuluu myös kuukauden suosikki juttuihin ja en voisi olla tyytyväisempi tähän päätökseen. Pystyn tekemään juuri itselle täydellisen kalenterinäkymän ja listoja yms. rakastavana ihmisenä tykkään raapustaa vihkoon paljon kaikenlaista perinteisen kalenterin lisäksi. Ajattelin myös jakaa tänne blogiin jossain vaiheessa vinkkejä bujon aloittamiseen! 


12 päivä vietimme J:n kanssa neljättä vuosipäiväämme ja juhlittiin sitä työpäivien jälkeen kotisohvalla kuohuvalla ja suklaisilla mansikoilla. 


Vanhan puhelimeni näyttö taisi rikkoutua jo maaliskuussa, mutta huhtikuussa sain aikaiseksi hankkia kokonaan uuden kännykän. Jotenkin halusin jo vaihtaa uuteen, enkä laittaa rahaa enää monta vuotta vanhaan puhelimeen. Päädyin isompaan plus malliin ja olen niin tyytyväinen päätökseen! Ensin kauhistuin näytön kokoa, mutta nyt tuntuu että mun puhelin olisi aina ollut tuon kokoinen. 

Meinasin laittaa tähän listaukseen myös maanantaisen vappubrunssin, mutta tajusin että sehän oli jo toukokuuta. Hahah! Nämä neljä juttua nousivat mun lemppareiksi ja kokonaisuutena huhtikuu oli kyllä tosi onnistunut, vaikka kuun alussa olikin vähän takkuilua. Nyt katse tulevaan ja innolla odottamaan mitä kaikkea toukokuu tulee pitämään sisällään!

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.