Kodin ostoslista

4.5.2017

Kuten huomata saattaa blogin ulkoasu on saanut pienen kasvojen kohotuksen ja itse olen ainakin muutokseen tosi tyytyväinen! Tiistai illalla blogia katsoessa totesin, että nyt kaipaan jotain uutta ja niin mä menin Etsyyn ja löysin aika nopeastikkin sopivan ulkoasun. Ja jälleen kerran ihan pikku rahalla ja oon tähän kyllä tosi tyytyväinen! Eilen, keskiviikkona ilta vierähti naama kiinni tietokoneessa ulkoasua asennellessa. Muutamaa juttua pitää vielä hioa, mutta aika valmista jo on. Olisi kiva kuulla mitä pidätte muutoksesta? 


Ollaan asuttu meidän ihanassa paritalon puolikkaassa nyt reilun vuoden verran ja vieläkin on paljon kesken. Neliöitä tuli paljon lisää, ja omat vanhat huonekalut sisään tuotua kämppä oli vielä ihan tyhjä. Käytännössä halutaan uusia kaikki huonekalut, koska ne ei enää tunnu niin omilta tai sovi enää niin hyvin tähän kotiin. Sohva vaihdettiin ihan heti, koska meidän vanha oli ihan liian pieni isoon olohuoneeseen. Muutamasta huonekalusta ollaan luovuttu, muutaman olen tuonut mun  vanhasta huoneesta vanhempien luota ja muutama pieni juttu ollaan ostettu. Vielä on isoja hankintoja tekemättä, kuten  uusi sänky ja ruokapöytä. Plus tietysti kaikki kiva pienet sisustusjutut!

Uusi asumismuoto vie paljon enemmän rahaa aikaisempaan vuokra-asumis kustannuksiimme verrattuna, joten rahaa kodin laitolle ei jää yhtä helposti. Lisäksi meidän viime vuoden säästöt meni lähinnä takkaan, joten itse sisustaminen jäi vähälle. Toisaalta ärsyttää, kun koti tuntuu keskeneräiseltä, mutta toisaalta mikä kiire meillä on. Hiljaa hyvä tulee ja uusia hankintoja tulee mietittyä pitkään ja harkiten. Tänä vuonna haluaisin kuitenkin paljon edistystä ja päästä tässä projektissa eteenpäin! Tykkään selailla paljon Pinterestistä ja lehdistä ideoita kotiin, mutta jotenkin tuntuu, että tarvitsen selkeän listauksen tarvittavista hankinnoista. Näin on helpompi päästä eteenpäin ja suunnitella milloin on mahdollisuus hankkia mitäkin! 


Huonekalut:

- Ruokapöytä & tuolit (Ikea Lisabo, Jysk Langdal)

- Jenkkisänky & sängynpääty

- Tv-taso (Ikea Bestå)

- Pieni rahi eteisaulan nurkkaanSisustaminen/muu:

Käytävän lipastolle taulu & valaisin, koristetyynyjä sohvalle, iso viherkasvi olohuoneeseen, punotut korit torkkupeitoille & Nasun leluille, taulut makkarin tauluhyllylle, uusia lakanoita, astioita (Teema, KoKo...), terassille valot, pienempi (tunnelmallisempi) valaisin olohuoneeseen, maljakoita, ekstra tyynyjä sänkyyn, matto & jotain (?) tietokone/meikkipöytä huoneeseen, toinen (vaihtoehto) matto olohuoneeseen, uusi saunakiulu ja kauha... Ainiin, katolle tikkaat ja kävelysilta!


Listauksena hankintalista ei edes tunnu super pitkältä, mutta rahallisesti kyllä... Haha! Ja musta tuntuu, että paljon jäi uupumaan, mutta kuten sanoin varastoin kaikkia ideoita aina vain päähäni, joten puolet aina unohtuu. Ensimmäinen juttu mikä mun pitää hoitaa on kyllä sohvan koristetyynyt! En tajua miten en ole vieläkään niitä ostanut, vaikka se on ollut aina mun mielessä. Muutenkin haluan  nyt keskittyä juuri näihin pieniin juttuihin, jotka tuovat kotiin sellaista tunnelmaa ja kodikkuutta. Huonekaluja vaihdetaan pikku hiljaa. Lisäksi meillä olisi haaveena lattian vaihdos, mutta saa nähdä saadaanko toteutettua tätä ideaa koskaan. 

4 kommenttia

 1. Näyttääpä teidän kotona ihanalta, ja hankintalista kuulostaa kivalta! :) Tunnistan itseni niin paljon tuosta, että haluaisi kaiken mahdollisimman nopeasti, vaikkei periaatteessa olisi minkään sortin kiire :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna <3 Jep, ihan unelma jos pystyisi ostamaan kaiken heti!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Mulla on taas semmoinen ongelma, etten viitti hankkia kauheasti mitään uutta omaan kämppään, kun haluaisin pian muuttaa tästä :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :') Mulla oli samoja fiiliksiä meidän viime kämpässä! Nyt ei sitten hetkeen muutetakkaan (onneksi), joten voi tehdä rauhassa hyviä hankintoja.

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.