Maybeauty The Incredible Pore Mask

23.5.2017

*Yhteistyössä Maybeauty


Mulle tuli mahtava tilaisuus päästä testaamaan yhtä Maybeautyn kasvonaamiota yhteistyön kautta ja lähdin super innokkaana tähän mukaan! Kasvonaamiot on mulle aika uusi juttu, sillä ostin viime vuonna vasta elämäni toisen naamion (ensimmäinen monia vuosia sitten). Ja täytyy myöntää, että sitäkin on tullut käytettyä ihan liian harvoin... Kasvonaamiot kiinnostavat kuitenkin mua ja innostuin tämän testauksen jälkeen niistä enemmän! Mun tavoite on nyt aluksi tehdä naamio kasvoille ainakin pari kertaa kuukaudessa ja vielä joskus viikottain.

Tällä Maybeautyn kasvonaamiolla oli juuri mulle sopivat vaikutuskohteet, sillä se mm. imee rasvaa ja talia iholta, puhdistaa ja tekee ihohuokosista pienemmät sekä ihosta tasaisemman ja puhtaamman. Lähdin siis innolla testaamaan olisiko tästä naamiosta mulle apua.


Tässä on lähtökohta, eli puhtaat meikittömät kasvot. Mulla on nenän ja poskien alueella isoimmat ja  luultavasti myös tukkoisimmat ihohuokoset. Otsan alueella on taas eniten pieniä näppyjä. 


Naamion voi levittää haluamilleen alueille tai koko kasvoille. Mä levitin naamion litteän siveltimen avulla koko kasvoille. Tykkään levittää naamiot aina siveltimen kanssa sormien sijaan. Helppoa ja nopeaa, eikä yhtään sotkuista. 


Naamion annetaan olla kasvoilla 15-30 minuuttia. 


Lopuksi naamio huuhdellaan pois vedellä. Mun suosikkeja on juuri tälläiset pois pestävät naamiot, eikä sellaiset vedettävät kalvot. 

Mutta mitä pidin tästä naamiosta? Kokonais kuvana voisin sanoa, että tykkäsin ja kovasti! Ihosta tuli ihan super puhtaan tuntuinen ja pehmeä. Lisäksi huomasin ihoni tasoittuneen varsinkin poskien alueelta. Täytyy myöntää että en ole kovin hyvä tulkitsemaan ihohuokosten tilannetta, mutta uskon tämän naamion puhdistaneen myös niitä. Tosin nenän pieliin laitan ensi kerralla tuhdimman kerroksen naamiota, sillä epäpuhtaudet nousivat pintaan, mutta eivät lähteneet pestessä kunnolla pois. Mun nenä on ollut kyllä aina tosi haastava, enkä usko minkään tuotteen puhdistavan sitä heti ensimmäisellä käyttökerralla. 


Plussaa myös kivan kokoisista pakkauksista! Mun mielestä tuollaiset pienet yhden käyttökerran pakkaukset on tosi käteviä. Voi ottaa helposti mukaan vaikka yökylään tai pidemmälle reissulle. Tämä naamio yllätti ehdottomasti positiivisesti, täydet suositukset multa!

Lisäksi mulla on ilo tarjota teille lukijoille alekoodi Maybeautyn verkkokauppaan! Koodilla tjpore saat -30% alennuksen tästä naamiosta.

2 kommenttia

  1. Tykkään kyllä, koko heidän tämän hetkinen repertuaari käytössä ja Mungon blogista luin että olisi ihan pumppupullot tulossa tuotteille! Itsellä oli sama ongelma, että tuntui ettei kaikki lähtenyt, mutta muutaman peräkkäisen käytön jälkeen huomasiin valtavan eron lähtötilanteeseen! Suosittelen 5/5

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei vau kuullostaa hyvältä! Mahtavaa kuulla, että myös sulla on hyviä kokemuksia Maybeautyn tuotteista :) Tämä naamio yllätti kyllä niin positiivisesti!

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.