Toukokuun In -lista

14.5.2017

Heippa kaikille ja hyvää äitien päivää äideille! Mun viikonloppu on ollut täynnä kaikkea kivaa, vaikka perjantai menikin vähän penkin alle. En tiedä mikä ihme mua vaivasi, mutta kaikki tuntui menevän vaan pieleen. Unohdin mm. mun meikkiostokset kaupan kassalle, ajoin harhaan autolla ja paljon kaikkea muuta pientä! Perjantai illalla mun ystävä tuli kuitenkin katsomaan mun seuraksi Vain elämää -sarjan ennakkojaksot, mikä kyllä pelasti mun huonosti menneen päivän. Lauantai meni töissä ja unohtuneita ostoksia hakiessa ja tänään koko aamupäivä meni autossa istuskellessa ja iltapäivällä käytiin mamman luona kahvittelemassa. Nyt on vuorossa uusi in -lista ja maaliskuun listaan pääsee  halutessaan tästä

Kuvat: Pinterest

Biker malliset takit. Tämä malli iskee muhun nyt eniten lyhyissä takeissa ja haluan ehdottomasti hankkia uuden nahkatakin tämän mallisena. Mun oli tosiaan tarkoitus hommata uusi nahkatakki jo alku keväästä, mutta se suunnitelma pitikin siirtää lähemmäs kesää. Toivottavasti itselle istuva versio löytyisi pian!

Uimapuvut. Jo viime kesänä haaveilin uimapuvusta, mutta jotenkin sitä ei vaan koskaan tullut etsittyä kaupoilla ollessa. Tänä vuonna haluaisin löytää sen itselle mieluisan uikkarin, joko jollain kivalla printillä tai näyttävillä leikkauksilla.

Hygge terassi. Mä niin haluaisin meidän terassin näyttävän sellaiselta super mukavalta, tunnelmalliselta ja kotoisalta, lyhyesti sanottuna hyggeltä. Mun unelma olisi lasitettu terassi, jossa pystyisi pitämään tekstiilejä ja kalusteita ympäri vuoden huoletta. Valitettavasti meillä ei lasitettua terassia ole, joka rajoittaa aika paljon. Kaikki on sään armoilla, joten tekstiilejä ei oikein pysty siellä pitämään. Suunnitelmissa olisi kuitenkin hankkia jotkut kivat valot, lyhtyjä ja tietysti kukkia. Näillä pääsee onneksi jo pitkälle ja voihan sitä muutamat tyynyt ja viltit hankkia, mitkä ottaa aina sisältä mukaan!

Marimekon astiat. Täyttä rakkautta! Tykkään vähän kaikista Marimekon mustavalkoisista astioista ja nämä olisivat kiva yhdistää perus valkoisten astioiden kanssa. Muutama kulho sekä kuppi olisi ihana saada omaan kaappiin!

Chokerit. Oon ehkä vähän myöhässä näitten suhteen, mutta mulla on kestänyt aika pitkään lämmetä chokereille. Mieluisimpia mulle ovat sirot chokerit, joissa on monta korua yhdessä sekä sellainen nauha, jonka voi solmia rusetille! 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.