Phone snapshots x 8

6.6.2017

Viime päivät ovat kuluneet vauhdilla ja läppärin kantta ei ole pahemmin tullut availtua. Oon kuitenkin päättänyt olla ottamatta turhaa stressiä postaustahdista, kirjoitan kun siltä tuntuu! Blogin tarkoitus kun on tuoda mulle hyvää fiilistä ja iloa, joten turhaa siitä on stressiä kantaa. 

Kesä tuntui stoppaavan heti kuun vaihduttua itse kesäkuuhun ja täytyy myöntää, että alan olla täynnä tuota hyytävän kylmää tuulta. Yksi syy lisää haaveilla matkasta jonnekkin lämpimään. Tänään on onneksi saatu nauttia lämpimästä auringonpaisteesta ja toivottavasti saadaan nauttia jatkossakin. Nyt tulin jakamaan teille muutamia otoksia mun puhelimen kameranrullasta ja avaamaan arkisia juttuja mun elämästä! 


Viime viikonloppuna nautittiin aamupala sängyssä. Tämä tuo arkeen ripauksen luksusta! 
/ Voisin ottaa oikeasti miljoona kuvaa söpösti nukkuvasta Nasusta <3


Sain maanantai illalla kunnon inspiraatio purkauksen ja laitoin meidän makuuhuoneen järjestyksen ihan uusiksi! Mua on aina häirinnyt vanha järjestys ja huone tuntuu kuin uudelta kunnon muutoksen jälkeen. Ehkä mä pian saisin aikaiseksi tilata kuvat tuonne tauluhyllylle ja vaihdettua vaaterekin vaatteet vähän kesäisempiin. 


Tunsin hetken olevani taas ala-asteikäinen, kun hyppisin riemusta saatuani tilaamani tussit ja tarrat käsiini. Nyt kelpaa koristella bujoa vähän enemmänkin!
/ Alettiin etsimään J:n kanssa uutta yhdessä katsottavaa sarjaa ja lopulta päädyttiin Skamiin. Olin tätä ensin vahvasti vastaan, sillä en tykkää yleensä katsoa kuin suomen tai englanninkielisiä sarjoja. Muutaman jakson jälkeen olin kuitenkin jo ihan koukussa, eikä se norjakaan enää kuulosta pahalta korvissa. 


Viime viikot ovat olleet täynnä kuvauskalustoon liittyviä pohdiskeluja. Aloin haaveilemaan uudesta objektiivista, mutta isoja, painavia putkia katsellessa tajusin, että mun pitäisi panostaa pieneen, vaivattomasti mukana kulkevaan kameraan ensin. Multa löytyy kaapin perältä Olympus Pen E-PL6, mutta kamera on jäänyt käytännössä ilman käyttöä. Objektiivi ei nimittäin miellytä mua yhtään, eikä ole tullut hankittua sitten uuttakaan. Runkokin tuli valittua silloin vähän hätiköiden ja nyt suunnitelmissa olisi vaihtaa tämä om- d e malliin. Runko ja objektiivi ovat kuitenkin kallis satsaus yhdellä kertaa, joten päätin hankkia uuden objektiivin ensin. Eilen tilaukseen lähti uusi kiinteä objektiivi ja en malta odottaa, että saan sen käsiini! Ja vielä enemmän odotan sitä, että saan vaihdettua uuteen runkoon. Järkevämpää oli mun mielestä kuitenkin ostaa objektiivi ensin, sillä mitä tekee pelkällä rungolla ilman objektiivia. Hahah! Ja uskon, että koko kamera pääsee oikeuksiinsa vasta uuden objektiivin kanssa. 


Kukkivat omenapuut <3
/ Yleensä voikukat eivät pääse mun ihailun kohteeksi (ainakaan omalla pihalla), mutta onhan tuo nyt super nätin näköistä kun laitumet on ihan keltaisten kukkien peitossa!

2 kommenttia

  1. Millä kameralla oot ottanut tähän asti blogikuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kuvat otan pääsääntöisesti Nikon D80 rungolla ja 35mm f/1.8 objektiivilla! Tästä postauksesta löytyy lisää mun valokuvaus käytännöistä: http://tiiajennyy.blogspot.fi/2017/01/valokuvaus-editointi-nain-ma-teen.html#comment-form

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.