Uusia kasvojenhoito suosikkeja Dermosililtä

5.7.2017


Tykkään kokeilla uusia tuotteita varsinkin ihonhoidon saralla vanhojen loppuessa, vaikka ne loppuneet olisinkin todennut ihan kelpo tuotteiksi. Dermosilin tuotteet ovat houkuttaneet mua jo pitkään ja kun vanhat pullot ja purnukat alkoivat loppua päätin laittaa pienen tilauksen kyseisen merkin verkkokauppaan. Valinnan vaikeus iski, sillä verkkokauppa oli pullollaan hyvältä kuullostavia tuotteita. Valitseminen oli kuitenkin ihan super mukavaa, sillä jokaisesta tuotteesta löytyi iso kasa arvosteluja! Vaikka mun olisi tehnyt mieli klikata ostoskoriin vaikka ja mitä, päädyin tekemään ensin pienen tilauksen niistä tuotteista mitkä multa olivat loppumassa. Nyt olen käyttänyt näitä tuotteita suunnilleen kuukauden ajan ja ajattelin tulla kertomaan mun mielipiteet niistä!


Vitamin E kasvovesi. Kasvovesi tuli noin vuosi sitten osaksi mun kasvojenhoitorutiinia ja olin ihan hukassa kun mun vanha Acon kasvovesi loppui ennen tämän uuden saapumista. Tykkäsin Acon kasvovedestä tosi paljon, mutta kuten sanoin tykkään kokeilla uusia tuotteita ja edullisempi Dermosil kuullosti kokeilemisen arvoiselta. Iso miinus tässä Dermosil kasvovedessä oli Acoon verrattuna korkki. Suorastaan rakastin Acon helppoa suihke päätä (tai miksi sitä ikinä kutsutaankaan?), jolla sai annosteltua kasvoveden määrän ihan täydellisesti tuotetta tuhlaamatta. Elin kuitenkin siinä toivossa, että näissä saattaisi olla samankokoiset korkit ja säästin vanhan kasvoveteni pullon. Ja onneksi säästin, sillä korkki sopi täydellisesti! Nyt annostelu käy siis yhtä helposti, kuin ennen. 

Mutta nyt itse tuotteeseen. Kasvovesi on hellävarainen, alkoholiton ja se kosteuttaa ihoa. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja. Tuotteella on myös ihana, mutta sopivan mieto tuoksu. Mulla ei ole tästä kyllä mitään huonoa sanottavaa, hoitaa hommansa yhtä hyvin kun edeltäjänsäkin! Hinta on vain muutaman euron halvempi.


Classic kasvopesu. Ihastuin vaahtoutuvaan kasvojenpuhdistusaineeseen Herbinan myötä ja oli selvää että haluan seuraavaksi myös vaahtoutuvan tuotteen. Olin lukenut tästä Dermosilin kasvopesusta jo aikaisemmin tosi paljon hyvää ja kehuja löytyi myös verkkokaupan arvosteluista yllin kyllin. Ja täältä sataa lisää kehuja! Tykkään tästä tuotteesta ihan mielettömästi! Tuote vaahtoutuu vasta kasvoilla sitä levittäessä, joka on mun mielestä paljon parempi tapa. Herbinan kasvopesu tuli kädelle jo valmiina vaahtona ja välillä tuntui että se suli pois ennen kuin ehdin levittää sen tarpeeksi hyvin kasvoille. Tuntuu siis, että saan levitettyä tämän Dermosilin tuotteen paljon paremmin ja kasvoista tulee ihanan pehmeän tuntuiset. Tälle siis vähän enemmän pisteitä, kuin Herbinalle vaikka tykkäsin kyllä siitäkin. 


Sensitive puhdistusliinat. Kätevistä puhdistusliinoista on tullut mulle ihan välttämättömiä, sillä oon ihan super laiska pesemään kasvoja meikeistä iltaisin ja silloin nämä ovat ihan super käteviä. Kauhulla mietin niitä aikoja, kun menin meikit naamalla nukkumaan! Hyh. Oon käyttänyt sekalaisesti eri merkkien liinoja ja halusin ehdottomasti kokeilla näitä Dermosilin, sillä tästä paketista löytyy jotain ihan super kätevää, mitä ei useista muista löydy. Nimittäin ihan super kätevä sulkija. Mulle ainakin käy aina niin, että ne tarrasulkijat kuluvat ja liinat lopulta kuivuvat. Toki ne saa elvytettyä vedellä, mutta silti. Tämän sulkijan kanssa sitä ongelmaa ei pitäisi tapahtua! 

Liinat sopivat herkälle iholle ja niistä löytyy ihoa pehmentävää kurkku-uutetta ja allantoiinia, sekä aloe veraa. Suositukset tälle paketille, jos olet kyllästynyt repsottaviin tarrasulkijoihin! Hintaakaan ei ole sen enempää kuin muissakaan. 


Dermosilin tuotteet saavat kyllä multa ihan täydet pointsit ja tulen varmasti kokeilemaan myös muita tuotteita tältä merkiltä! Tuotteet ovat ihan super edullisia (kaikki maksoivat melkein viisi euroa), hyviä ja lisäksi pullot ovat ihan super nättejä. Isot suositukset siis multa! Olisi kiva kuulla myös teidän kokemuksia Dermosilin tuotteista ja kertokaa ihmeessä suosikkinne! 

2 kommenttia

  1. Todella kauniit kuvat ja kivasti toteutettu postaus! :) Dermosil on myös mulle suosikkimerkkejä ja erityisesti toi kasvopesuaine on ollut toimiva. Hyviä tuotteita ovat myös saksanpähkinäkynsinauhavoide ja -käsisaippua. Dermon seerumit ovat pelastus talvi-iholle ja kosmetiikan osalta suosittelen punaisuutta neutraloivaa primeriä. Siinä muutama lemppari! :) Täytyy kyllä testata itsekin tuota kasvovettä, kun entinen puteli loppuu, kuulosti nimittäin tosi kivalta tuotteelta sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne <3 Mahtavaa kuulla sun suosikeista ja täytyy ehdottomasti ottaa nämä huomioon seuraavaa tilausta tehdessä!

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.