Asuntomessujen kuvasaldoa

17.8.2017

No niin, mä sain vihdoin isoimman osan asuntomessu kuvista muokattua ja nyt olisi aika tulla näyttämään niitä myös teille. Tää parin viikon takainen viikonloppu oli yksi kesän parhaimmista ja ihan syystä odotinkin sitä niin innolla. Matkan varrella tehdyt pysähdykset, Mikkelin keskustassa hortoilu, syöminen yms. veivät vähän yllättävänkin paljon aikaa ja meille jäi suunniteltua vähemmän aikaa itse messuilla kiertämiseen. Ei siis keretty kiertämään ihan kaikkia kohteita, mutta paljon ehdittiin kuitenkin näkemään ja mun kamerastakin loppui akku ja muistikortilta tila viimeisimpiä kohteita kiertäessä. 

Messuilla näkyi paljon itselle mieluisia trendejä, kuten esimerkiksi viherkasveilla sisustaminen ja lankkupöydät. Mun silmää miellytti erityisesti myös pihat, jotka oli tosi nättejä ja täynnä hienoja viher painotteisia istutuksia. Nurmikkoja ei juurikaan näkynyt, sillä melkein jokaisessa talossa oli kuntta -piha, mikä sopi paremmin kuin hyvin metsähenkiseen asuinalueeseen. 


Ulkoisesti useimmat talot eivät niin miellyttäneet mun silmää, mutta sisältä kyllä! Kaikissa kohteissa oli käytetty paljon kauniita, kiinnostavia materiaaleja ja tykkäsin erityisesti siitä miten puuta oli jätetty näkyville seiniin. Huomasi myös miten tumma on tehnyt paluuta ja harvemmissa kohteissa oli enää esimerkiksi koko valkoista keittiötä. Tummat keittiöt olivat todellakin syrjäyttäneet valkoiset! Tekstiileissä näkyi paljon pellavaa, mikä näytti kyllä ihan tosi hyvältä ja toi sellaista maanläheistä fiilistä.Olin muuten niin fiiliksistä oikeasta kamera valinnasta, sillä olin päättänyt ottaa mun pienen Olympuksen mukaan messuille. Onneksi en tosiaan raahannut mukana mun isompaa järkkäriä, sillä tämä pikkuinen oli enemmän kuin kätevä! Ennen oon aina harmitellut sitä, että kameralla saa otettua kuvia vaan ison näytön kautta, mutta tässä tilanteessa se oli hirmu kätevä! Valo vaihtui kierrellessä ihan koko ajan, joten sain super nopeasti vaihdettua asetuksia kun näin muutokset suoraan näytöltä. Mitään säätöä ja testikuvia ei siis tarvittu! Myös 25mm objektiivini oli just sopiva sisätiloissa kuvaamiseen. 
Järvinäköala taloissa rakastuin täysin jättisuuriin ikkunoihin (mikä valon määrä!!) ja tietysti itse maisemaan. Varmasti niin rauhoittavaa istua sohvalla ja katsella kaunista Saimaata! Ihastuin myös notskipaikoilla varustettuihin terasseihin ja tietysti kylpy(ja pore)ammeisiin sekä korituoleihin. Myös tosi hauskoja sisäpiha tyyppisiä käytäviä oli monissa taloissa, tykkäsin!Kierrellessä tuli miettineeksi miksi ihmeessä jätin viime vuonna asuntomessut käymättä, sillä onhan nää nyt ihan parhaimmat messut mitä on keksitty! Hahah, miinuksena tosin se että oma koti tuntuu ihan mitättömältä näiden messujen jälkeen. Ensi vuonna on ehdottomasti käytävä Porin messut läpi. Miten hauskaa olisi jos tästä tulisi tän tyttöporukan joka vuotinen perinne!! Jos tytöt luette tätä niin oottehan samaa mieltä?Heh, toivottavasti edes joku jaksoi selata ja lukea tänne asti! Koko ajan tuli vaan kuvia mitkä oli pakko saada laittaa näkyville ja valinnan vaikeus iski. Mutta mitäs tykkäsitte postauksesta? Ja hei linkkailkaa ihmeessä omia tai jonkun muun messupostauksia. Olisi kiva selailla myös muiden ottamia kuvia!

2 kommenttia

 1. Asuntomessut on kyllä mahtava idea. Kävin viime vuonna Seinäjoen messuilla ja sieltä tarttui mukaan tosi paljon inspiraatiota. Ihania nää kuvat ja miellyttää kyllä mun silmää nää trendit! Pellava näyttää ihanalta sisustuksessa ja hauska idea käyttää noita kattilan ''alustoja'' kulhojen alla :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella! Kiitos, aina kiva kuulla jos kuvat miellyttävät :) Pellavaa on tosiaan saatava omaankin kotiin! Ja toi on kyllä tosi hauska idea :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.