Elokuun ensimmäinen viikko

1.8.2017


Viikko numero 31. Tätä on odotettu niin innolla ja eilen se vihdoin starttasi! Sattumalta tälle viikolle on sovittu monet menot ja oon kaikista super innoissani. 

Eilen vietettiin iltapäivä ja ilta Naantalissa kahden ystävän kanssa. Oltiin sovittu, että mennään herkuttelemaan vohveleilla ja oon oikeasti niin pitkään kuolannut näiden annosten perään. Maistettiin kaikki ekaa kertaa Amandiksen ihania vohveleita ja oli kyllä niin hyvää, että olisi tehnyt mieli tilata toinen annos heti perään. Hahah. Isot suositukset tälle viihtyisälle kahvilalle! Aloin myös haaveilemaan omasta vohveliraudasta, jolla sais tehtyä tollasia paksuja vohveleita... 
Torstaina olisi taas tarkoitus hypätä bussiin ja viettää toivottavasti aurinkoinen päivä Helsingissä. Niin kivaa, että saatiin järjestettyä aikaa myös kesän toiselle Helsinki visiitille ja tästä kerrasta tulee varmasti vähintään yhtä hauska kuin ensimmäisestä. Tarkoitus olisi ottaa taas Alepa pyörät alle, niin matkat kuluvat super paljon nopeammin. Mitään erityisiä suunnitelmia ei tälle päivälle ole, hengaillaan vaan ja nautitaan ihanasta pääkaupungista!

Ja viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä viikonlopun suunnitelmat. Lauantaiaamuna startataan auto ihanalla tyttöporukalla ja lähdetään ajamaan kohti Mikkeliä ja asuntomessuja. Oon ollut viimeksi pari vuotta sitten Vantaan messuilla ja oon ihan fiiliksissä, että tänä kesänä pääsee taas kiertelemään uskomattomia asuntoja. Oon myös innoissani siitä, että vuokrattiin yöpaikaksi mökki järven rannalta! Suunniteltiin, että kierretään messut heti lauantaina ja sunnuntaina meillä on iltapäivään asti aikaa hengailla mökillä. Tulee varmasti super hauska reissu!


Ihanaa elokuuta kaikille! Otetaan tästä viimeisestä kesäkuukaudesta kaikki irti!

4 kommenttia

  1. Oi että, kuulostaa ihanalta viikolta! Pidä oikein kivaa :) Ihan superkiva asu sulla näissä kuvissa!

    https://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanan hyväntuulinen postaus ja niin kivat kuvat <3 Hauskaa reissua!

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.