Kesän suosikkisarjat x 4

10.8.2017

Kun ulkona on kurja sää tai on muuten vaan tylsää, Netflix tai Areena ovat yleensä mun pelastus. Meillä on telkkarissa mahdollisuus katsoa näitä molempia, mutta oon usein ottanut läppärin  ja Nasun kainaloon ja linnoittautunut makkariin. Vaihdettuani makkarin järjestyksen, siitä on tullut mun lemppari hengailu paikka. Nyt tulin jakamaan mun neljä suosikkisarjaa, joita oon katsonut kesän aikana. Mun mielestä nää on tosi erilaisia keskenään ja oon uskaltanut kokeilla itselle uudenlaisia sarjoja. Ja hei jos sulla on joku hyvä suositus, niin kerro ihmeessä!
Skam
Sarja, jonka nimen varmasti jokainen on kuullut! Itse en kiinnostunut sarjasta hehkutuksista huolimatta, sillä olin sitä mieltä että norjan kuunteleminen ei vaan nappaisi yhtään. Etsittiin J:n kanssa yhteistä sarjaa ja kerrottuani Skamista, mut "pakotettiin" aloittamaan sarjan katsominen. Ja niinhän siinä sitten kävi, koukkuun jäätiin molemmat. Ja jos jollekkin on vielä epäselvää, niin sarja kertoo oslolaisten nuorten lukiolaisten elämästä ja jokaisella tuotantokaudella syvennytään eri henkilön elämään. Mun suosikit olivat Nooran ja Sanan kausi! Sarjaa voi katsoa ilmaiseksi Areenasta. 

Client List
Sarja, jota aloin katsomaan otettuani Netflixin takaisin käyttöön. Muistan katsoneeni tätä jakson tai pari, sarjan pyöriessä vuosia sitten telkkarissa ja päätin antaa tälle nyt uuden mahdollisuuden. Sarja kertoo Riley nimisestä naisesta, joka jää yllättäen kahden lapsen yksinhuoltajaksi. Rahavaikeuksissa hän päätyy työskentelemään hieromalaitokseen, jossa annetaan myös ekstrapalveluja. Sarja on ainakin mun mielestä tosi jännä ja jäin tähän heti koukkuun. Loppu jäi mun mielestä ärsyttävään kohtaan, mutta niinhän se useimmissa sarjoissa menee. Petyin pahasti Googlen kertoessa, ettei kausia enää ole eikä tule lisää.

Maalaiskomediaa
Tästä sarjasta tulee kunnon nostalgia vibat, sillä katsottiin näitä lapsina useaan otteeseen. Kuultuani näiden tulleen Areenaan, oli pakko aloittaa heti katsominen. Sarja koostuu neljästä erinimisestä kaudesta; Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Mooseksen perintö sekä Turvetta ja timantteja. Rakastan tälläisiä oikein kunnon suomalaisia sarjoja! Sarja kertoo Kuusniemen asukkaiden elämästä ja mukana aina joku huijari porukka. Niin hauska ja kunnon aivot narikkaan sarja!

Keskustytöt
Aloitin tämän sarjan katsomisen ihan pari päivää sitten ja jäin koukkuun ihan ensi minuuteilta lähtien.  Itse asiassa katsoin koko sarjan siinä parissa päivässä... Jäi tosiaan harmittamaan, että jaksoja oli vain kahdeksan kappaletta. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 1920-luvun Madridiin ja se kertoo puhelinkeskuksessa työskentelevistä tytöistä. Vahvana aiheena on naisten sen ajan sortaminen ja huono arvostamaton asema sekä itsenäisen elämän tavoittelu. Yllätyin miten paljon tykästyin tähän sarjaan, sillä se on tosi erilainen kuin muut suosikkisarjani.Mukavaa viikonloppua kaikille! x

16 kommenttia

 1. Maalaiskomediaa on kyllä ihan paras! En oo edes kuullut, että ne pystyy nyt katsomaan Areenasta. Pitääpäs alkaa taas katsomaan! :) Client listiä katsoin pari jaksoa joskus viime vuoden puolella, mutta jätin sen kesken. Ehkä sille voisi antaa siis uuden mahdollisuuden.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vitsit mahtavaa kuulla, että joku muukin on innoissaan tästä sarjasta! :D Joo ne on tullut jonkin aikaa sitten sinne, kannattaa mennä kurkkaamaan. Mä tykkäsin ihan superisti tosta client lististä! Oon yleensä kattonut vaan semmosia letkeitä komedia sarjoja ja tää oli kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Itsekin koukutuin Keskustyttöihin! Todella mielenkiintoinen sarja ja ihana kieli englannin sijasta <3

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Keskustytöt oli kyllä niin hyvä <3 Olisipa ollut vielä toiset kahdeksan jaksoa lisää! Ja espanja oli tosi kivaa vaihtelua englannille ja kuullostaa kyllä niin kivalta :)

   Poista
 3. Sarjoja en seuraa tai telkkaria katso, mutta täytyi kommentoida, että sulla on valloittava kaveri siellä seuranasi!

  VastaaPoista
 4. Seurasin Client Listiä silloin kun se tuli muutamia vuosia sitten telkkarista ja muistan itsekin kuinka ärsyynnyin typerästä lopetuksesta ja kun sain tietää ettei sarja enää jatkukaan, oli nimittäin ihan mielenkiintoinen :)

  Mun ehdottomia lemppareita ovat Suits (josta kovasti odotan jo seuraavan kauden ilmestymistä), Pako ja Orphan Black.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se jäi niin jännään kohtaan ja olisi vaan halunnut tietää miten Rileyn kävi! Ja hei kiitos sun sarjavinkeistä :) Täytyykin katsoa olisiko noista joku itselle sopiva.

   Poista
 5. Mäki ihmettelin tota Client Listin loppua ja se tunne kun selviää, ettei se jatkukkaan. Mut mä ymmärsin niin, että alunperin sen piti jatkua, mut sit tuottajat päättiki et ei jatkukkaa :( On kyllä ärsyttävää tommonen :( Mutta tykkäsin kyllä siitä! Samoin Skam on ihan rakkaussarja♥

  Katja Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ärsyttävää! Okei, tosi harmi ettei sitä päätetty jatkaa :( Skam oli kyllä niin hyvä!

   Poista
 6. Itekin koukutuin Keskustyttöihin, ja mitä googlettelin niin ekaan kauteen pitäis tulla 8 jaksoo lisää jossain vaiheessa :) ootan innolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyvä sarja ettei mitään rajaa! <3 Hei aivan mahtavaa!! Toivottavasti sun googlettelut pitävät paikkaansa :)

   Poista
 7. Skam on kyllä ihan lemppari ja toi Client list kuulostaa mielenkiintoselta, täytyy varmaan se tsekata seuraavaksi! :-) Maalaiskomedioita ei oo tullut juurikaan katottua, mikä on siinä mielessä noloa mun kohdalla, että ne on kuitenkin suurimmaksi osaksi kuvattu mun kotipaikkakunnalla Vesilahdessa :-D Turpeisen baarin ohi tuli kuljettua joka päivä kouluun pienempänä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kannatan tsekkaamaan oisko se sulle mieluinen sarja! Itse tykkäsin super paljon :) Vau, ompa siistiä!!

   Poista
 8. Ihan asian vierestä, mutta aivan ihana koira! Itsekin olen haaveillut koiran hankintaa, vielä ei tosin ole sen aika, koska aloitin juuri opiskelut ja koiralle ei olisi tarpeeksi aikaa. Mutta sitten joskus, kun se on ajankohtaista olen haaveillut juuri Corgista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset meiltä molemmilta <3 Corgit ovat kyllä ihania!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.