Viikon 10 hymyn aiheitta

13.8.2017

Viime viikonloppuisen Mikkeli reissun kuvien selaaminen. Tulee vaan niin hyvä fiilis kun selailee näitä kuvia! Asuntomessukuvia oon myös muokkaillut pikku hiljaa ja hauskaa muistella kaikkia kohteita kuvien muodossa. Postaus messuista tulee varmaankin ensi viikolla!

Juttutuokio siskon kanssa. Menin piipahtamaan siskon työpaikalla keskiviikkona ja jäätiin höpöttelemään niitä näitä puutarhaosastolle ja syötiin samalla marjoja pensaista. 
Siisti koti. Koko kesän oon vähän laiminlyönyt kotia ja tällä viikolla siivosin mm. makkarin ihan huolella kaappeja myöten ja tuli taas niin hyvä fiilis kun siivous oli valmis. Illalla on parasta kun pääsee nukkumaan puhtaisiin lakanoihin!

Lähestyvä loma ja sen suunnittelu. Monilla alkaa olla katse syksyssä, mutta mä elän vielä tiukasti kunnon kesää, sillä viikon päästä mulla alkaa vielä kahden viikon pituinen kesäloma! Odotan niin innolla ja toivottavasti säät suosivat, että pääsee tekemään kaikkea kivaa. Tää onkin kunnon päätös tälle kesälle, sillä loman viimeiset päivät ovat jo syksyn puolella!

Viikonloppu siskon kanssa. Lauantaina kurvasin siskon luo yökyläilemään ja vitsit oli niin kivaa nähdä oikein kunnolla pitkästä aikaa! Käytiin mm. testaamassa taloyhtiön sauna (ja uima-allas!!),  reippailtiin aamulla pururadalla ja kokkailtiin kunnon aamupala, joka sisälsi mm. avokadohummusta, itsetehtyä granolaa ja banaanilettuja.
Järvivesi. Perjantaina mentiin illaksi mökille ja viihdyin tällä kertaa vedessä ennätysajan. Yleensä oon vaan käynyt nopeasti kastautumassa, mutta nyt mä uiskentelin ihan kunnolla. Niin virkistävää!

Inspiroivat blogit. Välillä sitä selailee tiettyjen blogien postauksia useaan otteeseen ja vaan jää ihailemaan. Kuvat ovat mun ykkösjuttu, mutta siihen päälle vielä hyvin kirjoitettua tekstiä, josta välittyy fiilis niin hyvin tänne ruudun toisellekkin puolelle on vaan niin parasta. 

Uudet työsaappaat. Maanantaina oli ihana palata töihin, kun eteisessä odotti uudet pinkit kumisaappaat! Tuntui ihan luksukselta, kun pystyi astumaan vesilammikkoon ilman että sukat kastui. Hahah. 
Letut. Tänä viikonloppuna tuli herkuteltua letuilla ihan kunnolla, sillä perjantaina iskä paistoi mökillä ison kasan muurinpohjalettuja ja nyt sunnuntaina ajoin ihan varta vasten vanhempien luokse paistamaan lettuja, kun omasta jääkaapista oli kananmunat päässeet loppumaan. Mummilta saatu mansikkahillo ja pakastimessa oleva vaniljajäde vaan halusivat kaverikseen lettuja. 

Kisu t-paita. Hain perjantaina postista kolme tilaamaani t-paitaa ja valkoinen paita söpöllä kisun kuvalla varustettuna nousi heti mun suosikiksi. 

2 kommenttia

 1. Ihanan piristävä postaus Tiia! Tosi kivoja juttuja oot listannut tähän. Kesällä on kyllä ihanaa päästä uimaan, varsinkin ilta-auringossa kun pääsee saunaan lämmittelemään!

  https://olderthanyesterday.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Milla <3 No jep, ihan parasta hommaa kyllä!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.