Viikonlopun tunnelmia

7.8.2017


Tässä pieni kuvapläjäys viikonlopulta! Lauantaina lähdettiin tosiaan ajamaan kohti Mikkeliä ja asuntomessuja. Menomatkalla pysähdyttiin myös Hollolassa ja käytiin katsomassa valloittavaa Kiikunlähdettä. Oltiin katsottu maagisia kuvia tästä lähteestä ja näky oli kyllä yhtä kaunis ihan paikan päällä! Itse asuntomessut olivat ihan super mahtavat ja suorastaan rakastuin koko asuinalueeseen. Ihan kaikkia kohteita ei ehditty kiertämään, mutta paljon ihania kohteita tuli nähtyä. Teen messuista myöhemmin vielä oman postauksen, sillä kuvia tuli räpsittyä ihan kiitettävä määrä!

Messujen jälkeen lähdettiin ajamaan vielä kohti meidän yöpaikkaa. Oltiin tosiaan vuokrattu mökki järven rannalta ja ei vitsi miten nappi valinta tämä olikaan. Pitkän päivän jälkeen oli ihanaa vaan heittää rennot vaatteet päälle ja vaan olla. Tehtiin hyvää ruokaa, saunottiin ja uitiin, pelattiin ja nautittiin ihanasta illasta. Sunnuntaina meillä oli vielä neljään asti päivällä aikaa nauttia mökkeilystä. Grilli oli jälleen kuumana (ja lettupannu!) ja ehdittiin vielä ennen sadetta käydä soutelemassakin. Ihan mahtava viikonloppu siis takana ja täydellinen ajankohta pistää vielä kaveriporukka kasaan ennen kuin kaikki lähtevät koulujen perään eri paikkakunnille ja maihin

4 kommenttia

 1. Oi vitsit, asuntomessut on parhautta! Ihana nähdä lisää kuvia sieltä ♥ Sisustusinto kasvaa aina suunnattomasti, kun näkee uusia ideoita ja trendejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nämä olivat mun toiset asuntomessut ja on ehdottomasti päästävä ensi kesänäkin kiertelemään Poriin :) Ihana kuulla, että kuvia messuilta odotetaan!

   Poista
 2. Oon lukenut niin monesta blogista postausta asuntomessuista, että haluaisin itekin mennä käymään, mutta aika ei riitä :/ Olin kyllä viime vuonna käymässä Seinäjoen asuntomessuilla ja silloin muutama vuosi sitten Kokkolan asuntomessuilla :D Kiva postaus!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntomessut ovat kyllä niin ihania <3 Tosin armoton sisustuskuume niistä seuraa ja oman kodin katsominen vähän tylsistynein silmin, hahah! Harmi ettet sä päässyt tänä vuonna messuille kiertelemään :( Mutta onneksi paljon kuvia löytää niin lehdistä kuin blogeistakin!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.