Maanantai höpöttelyjä

25.9.2017

Aurinkoista maanantaita kaikille! Mä päätin tulla pitkästä aikaa ihan vaan höpöttelemään niitä näitä ja jakamaan vähän tän hetkisiä fiiliksiä ja kuulumisia. Mulla on ollut viime aikoina kaikkea pientä projektia ja menoa, eikä blogille ole vaan löytynyt aikaa. Muutamia kivoja postaus ideoita on kuitenkin mielessä ja odotan innolla, että pääsen toteuttamaan niitä! Suunnitelmissa olisi ainakin jakaa teille pitkästä aikaa kuvia meidän kodista, sillä viime kerrasta on ihan tosi pitkä aika ja paljon on ehtinyt jo muuttua.
Viikonloppu oli niin huippu, että oon ollut nyt tosi hyvällä fiiliksellä ja hymyilyttää ihan miten kivasti  kaikki oikeastaan on. Lauantaina lähdin tosiaan Tampereelle viettämään ystävän tupareita. Oon ollut ihan fiiliksissä siitä, että pääsen tutustumaan mulle uuteen kaupunkiin ja ihastuin todellakin Tampereeseen viikonlopun aikana. Mutta parasta oli tietysti se, että saatiin kaveriporukka kasaan ja kaikki saman katon alle! Nykyään tulee nähtyä niin paljon harvemmin, kun kaikki asuu eri puolilla maata (ja eri maissa!) ja vitsit miten ihanaa se onkaan, kun kaikki pääsee paikalle. Viikonlopun kohokohtia oli mm. lasilliset korkealla Moro Sky Baarissa, Pyynikin munkit ja ihan vaan Tampereen fiilistely. Mä rakastan kierrellä uusissa kaupungeissa ja vaan ihastella kauniita rakennuksia ja maisemia. 

Tuleville viikonlopuille on myös tiedossa kivaa ohjelmaa! Mm. lauantaina olisi tarkoitus lähteä ajelemaan kohti Keski-Suomea ja käydä katsomassa veljen nykyistä kotiseutua. Heh, en oo vielä tän reilun viiden vuoden aikana käynyt, joten nyt taitaa olla jo korkea aika! Oon tosi innoissani tästä tulevasta mini road tripistä ja syksyinen Keski-Suomi on varmasti ihan super kaunis. Kamera pääsee ehdottomasti mukaan ja uusi tänään postista hakemani objektiivi! Tähän uuteen objektiviin ja kamera juttuihin yleensä, on muuten tulossa lähiaikoina postausta tänne blogiin. 

Mutta nyt mun on kiiruhdettava muiden juttujen pariin. Mukavaa viikkoa kaikille ja nauttikaa näistä ihanista aurinkoisista päivistä!!

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.