My day: Lauantai 16.9

18.9.2017

8.15 Parin torkutuksen jälkeen heräilen, selaan vähän kännykkää ja availen silmiä.

8.25 Laitan kahvin tippumaan, teen aamupalaa ja annan Nasulle ruuan. Katson aamupalaa syödessä videota youtubesta ja tän jälkeen käyn pissattamassa Nasun takapihalla. 
8.47 Alan leipomaan kääretorttua, sillä oon menossa juhlistamaan kummitytön  1-vuotissynttäreitä. En päässyt flunssan takia juhliin viime viikolla, joten ajattelin että olisi kiva tuoda vähän juhlaherkkua mukana. 

9.20 Laitan kääretortun jähmettymään jääkaappiin ja alan siivoilemaan leipomisesta aiheutuneita sotkuja.

9.30 Neulon muutaman rivin kaulahuivia, ennen kuin alan paketoimaan kummitytön lahjaa. Innostuin perjantaina pitkästä aikaa neulomisesta ja tekisi mieli neuloa joka välissä edes muutama rivi.

10.10 Vaihdan vaatteet ja lähdetään Nasun kanssa lenkille. Käyn samalla hakemassa kaupasta kynttilöitä kääretortun päälle.

10.45 Kuorrutan kääretortun kermavaahdolla,  koristelen hieman strösseleillä ja laitan yhden kynttilän keskelle. Tää saa mennä nyt synttärikakusta.
11.10 Alan siistiytymään. Oon kuitenkin super laiskalla tuulella, enkä jaksa meikata, joten vaihdan vaan vaatteet ja laitan hiukset kiinni. Meen hetkeksi sänkyyn pötköttämään Jonin ja Nasun kanssa ja syön vielä pari leipää ennen lähtöä.

11.50 Kääretorttu ja lahjapaketti autoon ja nokka kohti Saloa. Matka kestää suunnilleen 40 minuuttia. Oon super innoissani koko matkan, sillä nään ensimmäistä kertaa heidän uuden kodin!

15.00 Kotia kohti. Olipa ihana taas nähdä rakasta kummityttöä ja ystävää!

15.40 Kotona. Meen suoraan makkariin ja jään höpöttelemään Jonin kanssa. Nasu on myös leikkituulella ja leikitään tovi sängyssä. 

16.55 Hups, meneepä aika nopeasti! Nousen viimein sängystä ja meen laittamaan pyykkikoneen päälle ja viikkaan kuivat vaatteet kaappiin. Alkaa olla jo nälkä, joten alan laittamaan pyykkien jälkeen ruokaa.
18.00 Ruoka syöty ja mennään sohvalle lepäilemään takkatulen ääreen. Joni katsoo telkkarista jotain auto-ohjelmaa ja mä otan taas kaulahuivin esille. 

18.50 Lenkki aika lähestyy, mutta meen vielä hetkeksi koneelle. Vastailen kommentteihin ja selailen lukulistaa. 

19.15 Ulkovaatteet päälle ja lenkille Nasun kanssa. Kun tullaan takaisin kotiin, pyykkikone ilmoittaa olevansa valmis just kun päästään eteiseeen. Laitetaan pyykit heti kuivumaan ja mennään hetkeksi vielä sohvalle. Muutama kaveri ilmestyy myös ovelle ja höpötellään tovi olkkarissa.

20.40 Mennään maalaamaan Jonin kanssa meidän autotallin sisäpintoja. Yksi seinä ja katto on vielä maalamatta, joten jatketaan niistä.

21.45 Meen laittamaan saunan päälle. Sain seinän maalattua, eikä katon maalaus oikein sujunut multa, joten tuun sisälle hetkeksi koneelle aloittamaan tätä postausta.
22.30 Saunaan. Maalatessa tuli niin kova nälkä, että sovitaan menevämme vielä grillille syömään saunan jälkeen. Epäröin hetken, sillä mulla on töitä seuraavana päivänä ja mun pitäisi olla jo nukkumassa. Grilliruoka vie kuitenkin voitan, heh!

23.10 Auto käyntiin ja kohti Turkua. 

0.24 Takaisin kotona masut täynnä. Meen heti pesemään hampaat ja otan piilarit pois.

0.30 Vihdoin sängyssä. Herätykset aamuksi ja silmät kiinni.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.