Random faktoja Nasusta

29.9.2017Nasu tuntee hyvin ruoka-aikansa ja ilmoittaa jo hyvissä ajoin illalla, että vatsa kurnii. Myös tämän kategorian sanasto tunnetaan hyvin ja esimerkiksi kysymys "onko nälkä" tai "haluukko ruokaa" saa korvat hörölle ja liikettä tassuihin. 

Mun vanhemmat on antaneet Nasulle monta lempinimeä itsepäisyyteen liittyen, sillä tää kaveri kyllä osaa näyttää mielipiteensä ja toimia oman tahdon mukaan heti luovuttamatta. Jos ei vaikka kiinnosta mennä ulkotarhaan niin kävely loppuu heti terassin reunalle tai sitten lähdetään vetämään jotain ihan toista rundia pitkin pihaa.

Nasua pystyy pitämään nykyään vapaana pihoilla, mikä on kyllä ihan tosi helpottava asia itselle. Niin kivaa, kun pystyy ottamaan Nasun mukaan kotipihalle puuhastelemaan ilman sotkeutuvaa hihnaa. Pari kertaa oon ottanut Nasun myös kaveriksi nurmikon leikkuuseen ja tyyppi vaan kävelee rennosti mun ja leikkurin perässä! Tän projektin seurauksena tosin on aina alien Nasu, sillä jalat värjäytyy melkein kainaloihin asti vihreiksi...

Nasun yhteen lemppari leikkiin tarvitaan vaan lelu ja peitto. Mikään ei oo yhtä hauskaa kun lelun etsiminen peiton alta! Usein me piilotetaan lelu, mutta Nasu osaa leikkiä tätä leikkiä myös yksin. Olohuoneen lattialta saattaa välillä siis löytää peiton alle kaivautuneen Nasun leikkimästä.

Jos joku ei oo Nasun juttu, niin kauneudenhoito. Harjaaminen, tassujen pyyhintä ja peseytyminen on tän kaverin inhokki puuhaa ja aina ollaan yhtä loukkautuneen näköisiä ja yritetään livetä paikalta. 

Nasulla on tosi tarkat rajat, että mistä kohdasta saa rapsuttaa ja mistä ei. Takajalkoja ei saa edes osoittaa sormella, kun tää kaveri jo suuttuu. Myös pepun alue on herkkä paikka ja jos korviin haluaa koskea niin pitää rapsuttaa kunnolla, eikä vaan silitellä. 
Tässä oli kuusi kappaletta meidän Nasua ja toivon, että tälläiset koira-aiheiset postaukset on mieluisia. Koiraihmisenä mä ainakin suorastaan rakastan lukea bloggaajien koirista! Oikeastaan jäin kirjoittelemaan tätä postausta vanhempien luokse, sillä mun on jätettävä tänäkin viikonloppuna Nasu  tänne yökyläilemään, eikä millään raaskisi lähteä kotiin. Huomen aamulla lähdetään tosiaan ajamaan kohti Saarijärveä ja oon kyllä niin innoissani tästä pienestä road tripistä. Tulee varmasti niin kiva päivä!!

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia teidän koirasta! Oli tosi kiva postaus :) Corgit on aivan ihania ja haaveilen, että mullakin olis oma corgi joskus :)

  VastaaPoista
 2. Niin kiva postaus, varsinkin kun on tullu unelmoitua corgista tässä pari vuotta jo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla <3 Tiedän niin ton tunteen!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja kivat faktat♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.