Valkoisemmat hampaat kotoa käsin

2.9.2017

* Yhteistyössä Swiss ClinicMun on ollut jo pitkään tarkoitus kokeilla jotain helppoa, hampaita valkaisevaa kotihoitoa (hammastahnoja yms.), mutta jotenkin en ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa mitään kokeiltavaksi asti. Swiss Cliniciltä ehdotettiin yhteistyötä ja olin aivan innoissani, kun heidän valikoimastaan löytyi hampaiden valkaisu setti. Kahvin värjäämät hampaani kaipasivat todellakin freesausta ja tämä kuullosti tosi potenttiaaliselta vaihtoehdolta!

Swiss Clinicin Whitening System on hammaslääkärien kehittämä hampaiden valkaisu, joka on helppo ja turvallinen kotona tehtävä käsittely. Tuote on myös hellävarainen hammaskiilteelle ja ikenille, eikä se aiheuta vihlontaa. Hampaiden valkaisu on tosi yksinkertaista tämän setin avulla ja tulosten luvataan kestävän jopa 1-2 vuotta! Kuullostaa hyvältä eikö?
Paketti sisältää muovattavat valkaisumuotit, säilytyskotelon, kolme valkaisugeeli putkiloa sekä tosi hyvät ja selkeät käyttöohjeet. Pakkaus riittää jopa 36 käyttökertaan, eli jokaisen pitäisi tämän setin avulla saada itselleen valkoisemmat hampaat! Tulokset alkavat näkyä nopeasti ja jopa muutaman käyttökerran jälkeen eron alkaa huomaamaan. Hoitoa jatketaan kunnes lopputulos on itseä miellyttävä, eli noin muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Mutta miten tämä käytännössä toimii?

- Ensimmäisellä kerralla muotit muovataan omaan suuhun sopivaksi kastamalla ne kuumaan veteen, joilloin muotti pehmenee ja muovaantuu omaan suuhun.

- Hampaat harjataan huolellisesti.

- Muotteihin levitetään valkaisugeeliä ja asetetaan suuhun.

- Annetaan vaikuttaa tunnin ajan. Ensimmäisellä kerralla kannattaa alottaa 40-45 minuutilla, että hampaat tottuvat hoitoon.

Ekoilla kerroilla mulla oli vähän hankaluuksia muottien kanssa, sillä en oikein tiennyt miten niiden kanssa olisi pitänyt olla. Parin kerran jälkeen homma helpottui huomattavasti ja muotit suussa oli jo helppo olla tunnin ajan. Tunti menee kaikkein nopeiten kun on samalla jotain tekemistä! Suosittelen tekemään valkaisun yksin ollessa, sillä muotit suussa ei pysty puhumaan.

Yllä ennen-jälkeen kuvat! Kamera tallensi ennen kuvan mun mielestä vähän parempana kuin oikea tilanne oli... Mutta olen todellakin tyytyväinen saamiini tuloksiin! Pientä kellerrystä on vielä ilmassa, joten jatkan kuuria varmaankin vielä muutaman päivän. Huomaa selvästi peilille hymyillessä, että ilme on paljon kirkkaampi. Multa lähtee ehdottomasti suositukset tälle tuotteelle! Tää varmasti päihittää ne parin kympin hammastahnat ja tulokset ovat oikeasti kestäviä. Hintaa tällä setillä on 69 euroa, mikä ei ole mun mielestä iso hinta näin riittoisalle ja toimivalle paketille. Tästä pääset suoraan tuotteen sivulle.

4 kommenttia

 1. Hyvältä kyllä näyttää :) Täytyykin pistää "korvan taakse" tämä tuote!

  VastaaPoista
 2. Hei kuulostaapas hyvälle! Mä niin tarviisin mun hampaille valkaisua ja tälläinen kotihoito ois siihen hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Joo kannattaa kyllä testata tätä :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.